Kate Beckinsale i njezina kći Lily Sheen nisu se vidjele gotovo dvije godine zbog pandemije koronavirusa, a glumica je o svemu progovorila u posljednjem intervjuu.

Galerija


Glumica Kate Beckinsale je priznala da svoju kćer Lily Sheen (22) nije vidjela gotovo dvije godine te je istaknula da ih pandemija koronavirusa drži razdvojenima. 46-godišnja Beckinsale je u posljednjem intervjuu rekla kako je smiješno što se nisu toliko dugo već vidjele, a kaže kako će obje primijetili koliko su ostarile idući put kada se sretnu.

Vezani članci Kate Beckinsale Prekinula s 24 godine mlađim dečkom: Javno su si izjavljivali ljubav, a već ga je izbrisala s društvenih mreža Kate Beckinsale i Goody Grace Lijepa glumica uživa u društvu 24 godine mlađeg dečka, tjednima se ne odvajaju jedno od drugoga

Kate inače živi u Essexu, no zbog snimanja nove serije je otišla u Kanadu te kćer nije mogla ići s njom. Ona je cijelo vrijeme u New Yorku, a restrikcije oko putovanja napravile su im problem. "Srećom, postoji Facetime i ostale aplikacije putem kojih se vidimo svakodnevno, no jako je čudno i bizarno što se toliko dugo nismo vidjele uživo", priznala je lijepa glumica.

Kćer Lily Kate je dobila u vezi s glumcem Michaelom Sheenom (52), s kojim je bila od 1995. do 2003. godine. Upoznali su se na snimanju jednog filma te su počeli živjeti zajedno nedugo nakon toga. Ostali su u dobrim odnosima zbog kćeri, a jedno o drugom uvijek lijepo pričaju.

Sheen živi u rodnom Walesu u gradiću Port Talbot sa svojom partnericom Annom Lundberg (26) i njihovom kćerkicom Lyrom.

Isplivala nova zabrinjavajuća snimka nogometaša uhvaćenog u preljubu s mlađim djevojkama, evo kako je izgledao dok ih je vodio u hotel!

Dino Jelusić objavio fantastičnu vijest o kojoj svaki glazbenik njegove generacije može samo sanjati, čestitke stižu sa svih strana: "Svjetski, a naše!"