Svestrana glumica Kate Beckinsale na Instagramu je pokazala svoje vještine multitaskinga.

Galerija


Kate Beckinsale, britanska glumica koja slovi za jednu od najvećih ljepotica svijeta, oduševila je, ali i pomalo začudila svoje mnogobrojne fanove najnovijom objavom na Instagramu. 

Vezani članci Vlasnik zagrebačke teretane Andrija Klarić Vlasnik teretane pušten iz pritvora: "Ne mislim da sam učinio nešto loše, i inspektorici je bilo neugodno" Domagoj Mikić razgovarao je s Orlandom Lapcem - 4 Vlasnik lanca teretana o postupku kolege koji ja završio u pritvoru: "To je nezadovoljstvo i zadnji krik, poziv za dijalog koji je izostao"

Glumačka zvijezda pohvalila se videom napornog treninga kojim uspjeva održati zavidnu liniju, ali je ovog puta u svoju rutinu vježbanja uklopila i još jedan, vrlo neočekivan, element - zahodsku školjku. 

Na šaljivom videu vidi se kako prekrasna Kate u tajicama i topiću za vježbanje diže ogromne utege, a pri čučnju s utezima sjeda na wc koji je postavljen iza nje. 

Kate se pri izvođenju te neobične vježbe veselo smije, a za cijelu "scenografiju" zaslužan je njezin dugogodišnji osobni trener, ujedno i prijatelj slavne glumice. 

Uz objavu je napisala i pohvalu svom treneru. 

"Ono što razlikuje @gunnarfitness od ostalih trenera nije samo to što instalira zahodsku školjku ispod vas dok vježbate, ali to je svakako dio njegovog šarma", napisala je lijepa glumica. 

Kate je inače vrlo posvećena održavanju svog fizičkog izgleda i često na Instagramu objavljuje snimke i fotografije sa svojih napornih treninga. Sudeći prema njezinom besprijekornom izgledu, sav taj znoj i muka isplate se. 

Sergio Ramos u London je stigao s prelijepom zaručnicom koja mu je 2012. promijenila život