Wow!

Grčka ljepotica javila se našoj glumici poslije njezine seksi izvedbe, ostavila joj je kratku, ali vrlo jasnu poruku!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban prva emisija TLZP - 2 Katarina Baban prva emisija TLZP - 1 Katarina Baban prva emisija TLZP - 5 Katarina Baban prva emisija TLZP - 4 Katarina Baban prva emisija TLZP - 3 Katarina Baban prva emisija TLZP - 7 Katarina Baban prva emisija TLZP - 6 TLZP: Katarina Baban kao Eleni Foureira Katarina Baban prva emisija TLZP - 2 Katarina Baban prva emisija TLZP - 3 +4 Katarina Baban prva emisija TLZP - 1 Galerija

Katarina Baban u prvoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato All Stars" transformirala se u seksi grčku pjevačicu Eleni Foureire i izvela njezin hit "Il Ritmo Psihodelico".

Katarina Baban imala je izvanredan nastup u prvoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato All Stars" i dobila je niz pohvala od žirija, ali i gledatelja.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

Glumica je izvela hit "Il Ritmo Psicodelico" grčke pjevačice Eleni Foureire, pri čemu je zračila seksepilom u crvenoj kombinaciji od lateksa i s crvenim uvojcima. Koliko je Katarina dobro odradila transformaciju, dokazuje i to što je njezinu objavu na Instagramu komentirala sama Eleni. 

Ostavila joj je kratku i jasnu poruku stavivši tek dva zaljubljena emotikona, čime se glumica pohvalila. Ni drugi nisu ostali imuni na njezin nastup pa je Baban dobila mnoštvo komplimenata na svoju izvedbu.

"Ti si jedno čudo", napisala joj je Ecija Ojdanić. "Brutalna", istaknula je Nives Celzijus. "Senzacionalna", napisala joj je Valentina Walme, naša najseksepilnija plesačica. "Ubila", komentirao je Dalibor Petko, koji se također natječe u showu. 

"Znači, prezgodna", oglasila se i naša predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu Albina Grčić. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan)

Katarina je iskoristila priliku i da pohvali plesače koji su s njom odradili nastup. "Koliko se divim ovim ljudima!!! Mi kandidati imamo jednu točku i nastup po emisiji, a oni znaju imati i do 8!!! Za svaku točku nova koreografija, novi kostimi, novi make-up...! I u svakoj plešu ko da sutra ne postoji!" dio je njezinih riječi. 

Inače, ni žiri nije štedio na riječima pohvale u prvoj emisiji nakon što je Katarina izvela zahtjevnu točku. "Tu je sve bilo bez greške, ti si, majke mi, zgodnija od Eleni", bio je prvi kompliment koji je dobila od Nives Celzijus.

Zahtjevnu koreografsku i vokalnu izvedbu pohvalio je i Goran Navojec: "Ti si ovo sve odradila fantastično. Uživo ovo nije bilo lako. Čestitam!"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan)

"Gledam ja tebe, maco, i mislim si u sebi - dečki, dišite! Vokalno si pogodila", poručila joj je Indira Levak.

"Čini mi se da si danas imala najkompliciraniji zadatak", zaključio je Igor Mešin.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene