onaj pravi ne dolazi

Zamrznula jajne stanice: Lijepa Katarina nije sigurna kada želi dobiti djecu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Katarina Radivojević čeka pravi trenutak.

Katarina Radivojević, hrvatskoj publici najpoznatija po ulozi u seriji Najbolje godine, još uvijek nije pronašla muškarca s kojim bi htjela imati dijete. Čini se da se još nije pojavio onaj s kojim želi biti zauvijek, u dobru i u zlu.

Pogledaj i ovo Katarina Radivojević (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) Pravo iznenađenje Oduševio ju je: Za petu godišnjicu braka Nikolinu Pišek suprug iznenadio poklonom koji je dugo priželjkivala

"U rijetko kojoj vezi sam davala partneru osjećaj da je to s nama zauvijek. Uvijek sam bila iskrena da sam tu sada i da ne znam hoću li ostati. Djevojke to uglavnom ne rade, već se trude da svom muškarcu pruže osjećaj sigurnosti. Ja sam, međutim, oduvijek stvari postavljala drugačije, stavim do znanja da imam svoj život, svoje ciljeve i svoj put, pa ako nam se putanje spoje, sjajno, ako ne, nastavljam svojim putem. To nije lako, ali ja drugačije ne znam'', kazala je Katarina koja, dok ne dođe onaj pravi, ostavlja i mogućnost da se isti nikada ni ne pojavi.

"Ja se ne nerviram jer sam uvjerena da će sve doći u svoje vrijeme. Zato sam i odlučila zamrznuti jajne stanice i čekati svoj trenutak za brak i obitelj", prenosi Kurir.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene