Kakav prizor!

Najljepša Hrvatica pozirala u izazovnoj haljini i pokazala vitke noge: "Wow, goriš!"

Katarina Mamić Katarina Mamić Katarina Mamić/Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Mamić Katarina Mamić +0 Katarina Mamić Galerija

Katarina Mamić objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u izazovnoj crvenoj haljini s prorezom.

Aktualna Miss Hrvatske Katarina Mamić u Londonu se priprema za finale svjetskog izbora koje će biti održano 14. prosinca, a svoje doživljaje dijeli s obožavateljima na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Albina Recite nam u anketi! Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

Tako možemo vidjeti fotografije s londonskih ulica i hotela, a najviše je pažnje pridobila jednom od posljednje objavljenih na kojoj pozira u dugačkoj crvenoj haljini s prorezom zahvaljujući kojem su se u prvom planu našle njezine vitke noge.

Za kreaciju koja oduzima dah zaslužan je hrvatski dizajner Juraj Zigman koji odijeva i brojne svjetske zvijezde poput pjevačica Rite Ore i Nicki Minaj.

Njezini obožavatelji, kojih broji gotovo pet tisuća, oduševljeni su viđenim što su joj jasno poručili u komentarima.

"Goriš", "Prekrasna izvana i iznutra", "Kakva haljina, wow", "Predivna si", "Miss Universe 2019", neki su od komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Mamić (@mamic.katarina) on

Dok traju Katarinine pripreme objavljen je i video kojim će se najljepša Hrvatica predstaviti svijetu i pokazati prirodne ljepote kojima Lijepa Naša obiluje.

Katarina u videu priča svoju životnu priču te želje koje tek namjerava ostvariti, a u njezinu priču uklopljene su ljepote naše zemlje, što je zasigurno jedna od najljepših hrvatskih razglednica.

Naravno, direkcija Izbora za Miss Hrvatske mislila je na svaki detalj pa su tako u ovaj sjajan video odlično uklopili i instrumental pjesme Damira Kedže "Srce mi umire za njom", za koju je glazbu napisao Ante Pecotić, a aranžman napravio Bojan Šalamon Shalla.

Scenarij za videopromociju Miss Hrvatske na Izboru za Miss svijeta napisala je Ines Mrenica, režiju potpisuje Nikola Klobučarić, a produkciju Project 6 studio. Nema sumnje da je ovo razglednica kojom će Katarina Mamić, ali i naša zemlja, zasigurno steći dodatne simpatije.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Sacha Baron Cohen i Isla Fisher (Foto: Profimedia) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) Isla Fisher i Sacha Baron Cohen (Foto: AFP) +0 Isla Fisher (Foto: AFP) Celebrity Sjećate ga se kao blesavog lika sa škembicom i dlakavim prsima, no glumac je postao mišićavi komad

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene