Katarina Mamić nova je Miss Hrvatske! Ova ljepotica branit će boje Lijepe Naše pred cijelim svijetom!

Galerija


Katarina Mamić nova je Miss Hrvatske i našu će zemlju predstavljati 14. prosinca na Izboru za Miss Svijeta u Londonu.

Vezani članci Online Miss Croatia Održano polufinale izbora Online Miss Croatia, polufinalistice su se prošetale Kalelargom, jesu li imale tremu? Katarina Mamić Miss Hrvatske 2019. godine (Foto: Dnevnik.hr) Nova Miss Hrvatske otkrila nam je je li zaljubljena i kako se nosi s negativnim komentarima

Katarina Mamić predstavnica je ličko senjske županije i ona je ujedno 28. hrvatska ljepotica koju Lijepa Naša šalje na ovaj prestižan izbor ljepote. Katarina je studentica novinarstva, u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Obožava djecu pa ni ne čudi da ju vesele trenuci u kojima je okružuju mališani. Da joj se posreći na lotu zgoditak bi uložila u obrazovanje.

Katarina je aktivna i na društvenim mrežama gdje često objavljuje fotografije iz poslovnog ali i privatnog života, a njezin šarm, simpatičnost i izgled osvajaju na prvu. 

Prva pratilja je Marija Rogić iz Zagreba, dok je lentu druge pratilje ponijela Iva Mijolović iz zadarske županije. Titulu Miss fotogeničnosti, prema izboru čitatelja portala žena.hr, odnijela je Tea Pavičić iz Slavonskog Broda.

Izbor za Miss Hrvatske održao se na otoku Lošinju što je ujedno i prvi put da se ovaj izbor ljepote održava na nekom od hrvatskih otoka. Cijeli program vodila je Uršula Tolj, a u zabavnom dijelu programa nastupili su Antonija Dora Pleško te Damir Kedžo.

Nova Miss Hrvatske provest će punih mjesec dana u Ujedinjenom Kraljevstvu gdje će se pripremati za Izbor Miss Svijeta.

Rita se fotografirala s hrvatskom zastavom i nakon koncerta napustila zemlju: "Volim vas!"