Katarina, Maja i Zdenka u showu "Farma, more i maslina" izvele su zavodljivi striptiz i to kako bi raspoložile Sašu koji nije dobre volje.

Galerija


Raspoloženje na Farmi nije najbolje, nekima od kandidata teško je pao Tomislavov iznenadni odlazak, a posebno se rastužio Saša koji se povukao u osamu.

Vezani članci Goran Kaleb, pobjednik posljednje Farme (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Sjećate li se tko je bio prvi pobjednik Farme još prije 12 godina, a tko su bili njegovi nasljednici? Ovo su njihove priče Dora Adanić Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa

No njegove sustanarke Katarina, Maja i Zdenka odlučile su mu popraviti raspoloženje i napraviti nešto lijepo za njega. Tako je Zdenka došla na ideju da bi mu mogle otplesati striptiz, što se drugima svidjelo i krenule su osmišljavati detalje senzualnog nastupa.

"Ti ćeš ići na stol. Imaš čarape i njih ćeš skinuti“, rekla je Zdenka dok su se djevojke dogovarale tko će imati koju ulogu. "Imam i slame, smrdim na štalu, ali nema veze, to je seksi“, zaključila je Katarina nakon što odlučile da će Maja biti zadužena za pjesmu, a Zdenka i Katarina za plesni dio. Završni dio bilo je biranje odjeće za striptiz, a svaka od njih za tu prigodu odabrala je zanimljivu odjevnu kombinaciju.

Kada je kucnuo čas njihova nastupa, Saša nije mogao sakriti iznenađenje, mislio je čak da sanja. Maja mu je pjevušila i plesala, Zdenka mu je sjela u krilo, a Katarina se popela na stolicu i zavodljivo zaplesala skidavši odjeću se sebe.

"Ležim i mislim si sanjam li ili je ovo stvarno. Dolaze cure i počinje neki striptiz. Najviše mi se svidjela Katarina jer je ona plesala na stolici i onda je bacila taj grudnjak i skinula si haljinu“", priznao je Saša.

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

Posljednji ispraćaj Mustafe Nadarevića bit će onakav kako je on zamislio, imao je samo jednu molbu