Katarina Baban ističe da moramo biti zahvalni što možemo biti kod kuće, a ne riskirati zdravlje te da imamo sreće što nam dom nije stradao u potresu.

Galerija


Glumica Katarina Baban (31), kao i većina hrvatskih ličnosti iz javnog života, pokušava razveseliti fanove i potaknuti ih da gledaju situaciju ostanka kod kuće zbog koronavirusa na vedar način. 

Vezani članci Policija, ilustracija Zaražen sjeo u auto pa se vozio Požegom sve dok ga policija nije zaustavila Ilustracija Sve za limenog ljubimca: Muškarac prešao granicu i otišao registrirati vozilo iako je trebao biti u samoizolaciji...

"Nemojte dopustiti da vam samoizolacija dođe glave. Nije to toliko strašno. I to vam govori teški ekstrovert kojeg doma nema nikad. Budite zahvalni što ste unutra na sigurnom jer smo neki dan shvatili da i bez toga možemo ostati, a s obzirom na to da vani trenutno pada snijeg, mislim da nikome ne bi bilo fora biti u samoizolaciji u autu, kao neki dan" , istaknula je Katarina. 

Dodala je da dosta ljudi moram svakodnevno raditi i strahovati za svoje zdravlje. "Budite zahvalni što možete biti doma. Sjedi doma i mislima budi uz one koji to trenutno ne mogu. Proći će i ovo, kao i sve što prođe. Ne kukaj", poručila je glumica. 

Njezinu objavu fanovi su podržali i naglasili da je u pravu, a komentirali su i da je predivna bez šminke. "Istina je. Trebamo biti uporni i pričekati da ova situacija prođe", "Bravo. Tako treba razmišljati i djelovati", "Prelijepa si bez šminke", "Pametna si ti", napisali su joj. 

Presladak prizor supruge Ivice Kostelića i blizanki starih tek nekoliko dana, podijelili prvu fotku kćerkica