U Rimskim termama u Sloveniji boravi Katarina Baban. Lijepa glumica provodi tamo svoj 30. rođendan.

Galerija


Katarina Baban proslavila je svoj okrugli, 30. rođendan! Jedna od finalistica showa "Tvoje lice zvuči poznato" svoje je slavlje provela u Rimskim termama u Sloveniji. Lijepa glumica opustila se nakon napornog perioda i otkrila da ne zna kad je zadnji put ovako dobro dočekala rođendan.

Vezani članci Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Iznenađenje u predfinalnoj emisiji: Natjecatelje showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' umjesto Nives ocjenjivat će Maja Šuput Tvoje lice zvuči poznato - Pobjednik Amel Ćurić (Foto: PR) - 3 Napeto do kraja! Izvrsni Amel Ćurić kao Kićo Slabinac uzeo drugu pobjedu: "Bilo je više nego uzbudljivo!"

"Ne znam kad sam zadnji put ovako dobro dočekala rođendan! Okrugli je broj pa se ipak trebalo obilježiti kako spada! A što više pametno reći nego - višednevno slavlje može početi. 30-e, čuvajte se, dolazim", napisala je Baban. Dodala je i da je ovo putovanje najbolji poklon, koji nikad neće zaboraviti!

Inače, Katarina Baban u showu "Tvoje lice zvuči poznato" osvojila je publiku svojim sjajnim nastupima, talentom i vještinama transformacije. Slavljeničke fotografije otkrile su i njezinu sjajnu figuru, a svi ćemo se složiti - odmor joj je zaista trebao!