Zgodne cure

Užarile splitsku rivu: Katarina i prijateljice podsjećale na ''Seks i grad''

Katarina Baban s prijateljicama (Foto: Instagram) Katarina Baban s prijateljicama (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban s prijateljicama (Foto: Instagram) Katarina Baban (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Katarina Baban (Foto: Instagram) Katarina Baban (FOTO: Sandra Simunovic/PIXSELL) Katarina Baban (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Katarina Baban (FOTO: Anamarija Batur) +0 Katarina Baban (FOTO: Instagram) Galerija

Katarina Baban s prijateljicama je provela dan u Splitu.

Katarina Baban, zvijezda showa Tvoje lice zvuči poznato, subotu je odlučila provesti u dalmatinskoj metropoli. Ona i njezine prijeteljice, sudeći po fotografiji i komentarima, užarile su splitski asfalt.

Pogledaj i ovo Katarina Baban - 4 ''Predivan par!'' Naša lijepa glumica objavila je fotografiju s partnerom kojeg rijetko pokazuje, a poznaju se još od srednje škole!

Djevojke su se uslikale na rivi, a Katarina je uz fotografiju napisala Backstreet boysi u Splitu. Iako je lijepoj glumici asocijacija bila na boy bend u komentarima se našla i asocijacija na kultnu seriju ''seks i grad''.

Odjevene u bijelo, nema sumnje da su Katarina i prijateljice mamile pažnju prolaznika, ali i uživale u proljeću koje grije kao da je ljeto.

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene