Opa!

Seksi izdanje naše glumice iznenadilo svima poznata lica, javio joj se jedan kolega: ''I opet bezobrazluk!''

Katarina Baban Katarina Baban DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban Katarina Baban - 4 +0 Katarina Baban Galerija

Katarina Baban na Instagramu je objavila fotku na kojoj pozira u haljini iz vlastite linije, a komentaru nisu odoljela ni poznata domaća lica.

Glumica i dizajnerica Katarina Baban (33) često promovira komade svojeg brenda Lilith by Katarina Baban na Instagramu, a zbog haljine u koju je ovoga puta uskočila mnogima je zastao dah.

Pogledaj i ovo Katarina Baban - 4 ''Predivan par!'' Naša lijepa glumica objavila je fotografiju s partnerom kojeg rijetko pokazuje, a poznaju se još od srednje škole!

"Fali neki emotikon za ovu haljinu", napisala je Katarina u opisu fotografije na kojoj pozira u mrežastoj, izazovnoj haljini. Na sebi je imala i cipele na visoku potpeticu, a sudeći po komentarima, nikome nije nedostajao emotikon da je pohvale.

"Predivna haljina", napisala joj je Sonja Kovač. Valentina Walme ostavila je nekoliko emotikona sa srcima, a javio joj se i kolega, glumac Zoran Pribičević. "I opet bezobrazluk", napisao joj je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan)

Osim u modnim i glumačkim, Katarina se sjajno snalazi i u pjevačkim vodama, što smo imali priliku vidjeti u čak dvije sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", a zadnji put početkom prošle godine, kada se pridružila odabranoj All stars ekipi.

Katarina je i zvijezda popularne humoristične serije Nove TV "Dar Mar", u kojoj od druge sezone igra atraktivnu Tinu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene