Katarina Baban pozirala je u badiću na poseban dan, odnosno svoj 33. rođendan i čestitala samoj sebi na Instagramu.

Galerija


Katarina Baban podijelila je fotografije u bikiniju i pokazala isklesano tijelo, a čestitala je i samoj sebi 33. rođendan. 

Vezani članci Katarina Baban Transformacija naše glumice podijelila je mišljenja njezinih obožavatelja, no ona je jasno dala do znanja na čijoj je strani Katarina Baban Naša glumica o trenutku kad samu sebe nije prepoznala: ''I danas kad vidim te fotke ne vjerujem da sam to ja!''

"Kao pravi punokrvni blizanac nemam problem s time da sama sebi čestitam rođendan i nazdravim u svoje ime! Svake godine na rođendan nešta pametno pokušavam napisati, mudrujem, rekapituliram cijelu godinu pa postanem i sentimentalna… Ove godine neću. Ići ću na drugu stranu: Želim sama sebi da dogodine ostanem čitava, zdrava, svoja, snalažljiva i jednako sama sebi zgodna. Ako ne i zgodnija! A sad odoh piti!", napisala je domaća glumica. 

Katarina je brzo sakupila više od 6.000 lajkova, mnoštvo čestitki i komplimenata. "Najzgodnija ženo! Sestro blizanko, sretan ti rođendan!", "Ma samo tako nastavi", "Ovo je tako gemini, ja to isto radim", "Prelijepa mlada dama", "Ajme, ženo!", "Nevjerojatno kako stariš unatrag", komentirali su.

"Sretan rođendan ljepotice, ali morat ću te prestati folowati. Nemrem ja to više gledati, pa kako tako možeš bit zgodna za poluditi", napisala joj je pjevačica Ivana Marić. 

Inače, Katarina je prošlih mjeseci oduševljala svojim odličnim transformacijama u sezoni All stars showa "Tvoje lice zvuči poznato". 

Nevjerojatno je koliko se promijenio nakon izlaska iz zatvora, jako nalikuje slavnom ocu o kojem je svašta odao, a priredio je show nasred ulice

Pogledajte luksuzni stan u kojem je uživao Novak Đoković, sve dok ga ovih dana nije prodao po vrtoglavoj cijeni