Katarina Baban oduševila je nastupom u showu Tvoje lice zvuči poznato, no čini se da joj skidanje maske ne ide nimalo lako

Galerija


Katarina Baban ovogodišnja je sudionica showa Tvoje lice zvuči poznato. U prvoj se emisiji transformirala u Shakiru, i bila je sjajna.

Vezani članci Fabijan Pavao Medvešek Oduševljava transformacijama u omiljenom showu, a ovaj mladi glumac sada je dobio i važno priznanje Fabijan Pavao Medvešek Tko je sit teretane i pjeva hit o kafanama, a tko ima snage za glupiranje? Donosimo neviđene trenutke!

Ipak, nitko ne zna koliko je potrebno i kako se uopće skidaju maske njihovih nastupa. E pa teško. Barem tako možemo zaključiti iz videa koji je Katarina objavila na Instagramu.

''Koliko je genijalno imati masku na licu i ogromnu periku, toliko je zabavno i skidanje istih... (Meni možda najdraži dio svega što ćete i vidjeti po količini videa.) Ljepilo i razno razne neidentificirane komadiće koječega skidaš narednih nekoliko dana... Ne moram vam opisivat kako izgledamo nakon skidanja, tu je video- on sve govori'', stoji uz video.

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on