Glumica Katarina Baban zapalila je Instagram provokativnom fotkom.

Galerija


Glumicu Katarinu Baban trenutno gledamo u ulozi negativke u seriji "Drugo ime ljubavi", a ova mlada ljepotica zna kako iskoristiti medijsku pažnju i privući još više pozornosti na sebe. Katarina je tako pozirala u haljini koju je posebno za nju dizajnirao Robert Sever, jedan od najutjecajnijih hrvatskih modnih kreatora, no ono što je zaintrigirlo fanove nije bila tkanina ni kroj haljine, već poza u kojoj se naša glumica slikala. 

Vezani članci Zvijezde otkrile po čemu će pamtiti 2019. godinu - 4 Zvijezde nam otkrile po čemu će pamtiti 2019. i je li ispunila njihova očekivanja: "Da se desila beba, to bi bilo top" Katarina Baban (Foto: Instagram) Omiljena televizijska zlica otkrila čuju li se svadbena zvona kod nje i dečka Igora

Naime, ležeći u bijeloj točkastoj haljini na krevetu, Katarina je digla jednu svoju potpuno golu nogu u zrak i oduševila obožavatelje. Istovremeno čedna, a izazovna, zapalila je Instagram i dobila skoro 4000 lajkova. 

Obožavatelji su joj poručili i kako je divna, kao i da priziva neke prljave misli kad tako pozira. 

"Victoria Beckham, who?", napisala je Katarina uz svoju fotografiju te dodala kako su Victorijine noge definitivno tanje, ali da su njoj njezini "batkovi" bolji. 

Već je pokazivao svoje mišiće, ali najnovijim fotkama definitivno je dokazao da ima tijelo Apolona