za svaku pohvalu

Naša atraktivna glumica u minijaturnom bikiniju otkrila detalj koji je izazvao nevjericu: "Nema dalje!"

Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 2 Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 8 Katarina Baban - 9 Katarina Baban - 4 Katarina Baban - 1 Katarina Baban Katarina Baban - 4 Katarina Baban - 5 Katarina Baban - 3 +8 Katarina Baban - 2 Galerija

Katarina Baban na Instagramu je objavila fotografije na kojima se pohvalila vitkom figurom u bikiniju, o kojem je otkrila i ijedan zanimljiv detalj.

Domaća glumica i dizajnerica Katarina Baban uživa u zasluženom odmoru s kojeg se javila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Katarina Baban - 4 ''Predivan par!'' Naša lijepa glumica objavila je fotografiju s partnerom kojeg rijetko pokazuje, a poznaju se još od srednje škole!

Nakon što je objavila video u kojem je pokazala kako trenira, pohvalila se i rezultatima vježbanja u minijaturnom bikiniju, o kojem je otkrila i jedan nevjerojatan detalj.

"Kupaći star 13 godina i bome valja jednako kao i prvi dan. 13!" napisala je Katarina i pokrenula lavinu komentara.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Baban (@katarinababan)

"Super kostim, a bome i ti", Wow", "Savršena top ljepotica", "Pao sam na koljena", "Na najljepšoj ljepotici i slatkici sve uvijek lijepo stoji, što god da obuće ", "Seksi Katarina", "Nema dalje", nizali su se komplimenti na račun Katarine i njezinog badića.

Baban je ranije ove godine otvoreno progovorila i o svojim nedostacima uz još jednu galeriju fotki na kojima se pohvalila figurom u kupaćem kostimu.

"Odbijam obrisati svaku striju, celulit i prištić", napisala je tada, a njezini pratitelji su se složili da za to nema ni razloga jer izgleda fenomenalno.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun - 5 +2 Snježana Mehun Celebrity Seksi kupaći kostim Snježane Mehun teško će biti nadmašiti, pokriveni su samo ključni dijelovi, a ostatak je potpuno proziran!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 1 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 2 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 3 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 5 +14 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 6 Celebrity Svjetska pop-senzacija pokazala koliko se ponosi svojim kosovskim podrijetlom i u Prištini priredila spektakl za pamćenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene