Katarina Baban istaknula je da u ovoj situaciji jedino odgovornim ponašanjem možemo pomoći u borbi protiv koronavirusa.

Galerija


Katarina Baban, glumica serije ''Drugo ime ljubavi'' u kratkom videu apelira na ostanak u svojim domovima, sa svojom obitelji. Kako ističe, jedino odgovornim ponašanjem možemo pomoći u borbi protiv koronavirusa.

Vezani članci Koronavirus, ilustracija U prethodna 24 sata 599 novih slučajeva koronavirusa, manje preminulih nego jučer. Dobre vijesti stigle iz Varaždinske županije Cjepivo protiv koronavirusa, ilustracija Liječnika razljutio COVID dodatak pa poslao oštru poruku: "Volio bih vratiti tu lovu na račun Vlade, ako netko zna neka proslijedi IBAN"

''Dragi naši gledatelji, u ovom trenutku je najbitnije da smo odgovorni, solidarni i mirni. Nemojmo paničariti, nemojmo dopustiti da nas strah i panika preuzmu jer nas to može odvesti u samo puno gore situacije'' istaknula je Katarina i dodala:

''Ostanite doma, ostanite u krugu najbližih, u krugu svoje obitelji, nemojte se puno kretati vani i svi nekako budimo u mislima s onim ljudima koji nisu to u mogućnosti, nego moraju dalje raditi svoj posao i zato im puno hvala na tome''