Imali su poseban povod

Rijetko pojavljivanje domaće glumice sa samozatajnim dečkom nije prošlo neopaženo, a pridružili su im se i njezini roditelji

In Magazin: Katarina Baban In Magazin: Katarina Baban DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Katarina Baban Katarina Baban - 3 Katarina Baban prva emisija TLZP - 5 Katarina Baban prva emisija TLZP - 2 Katarina Baban +0 Katarina Baban - 6 Galerija

Katarina Baban je u dugogodišnjoj vezi s Igorom Subotićem, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, no sada je došao podržati njezinu prvu samostalnu modnu reviju, zajedno s njezinim roditeljima.

 

Pogledaj i ovo In Magazin: Katarina Baban - 2 ''zajedno smo odrasli'' Omiljena domaća glumica pogovorila o partneru s kojim se rijetko pokazuje: ''Ne slavimo ni jednu godišnjicu, ne planiramo se ni ženiti, nekako drugačije gledamo na sve te stvari''

Glumica i dizajnerica Katarina Baban u Zagrebu je održala prvu samostalnu modnu reviju svojeg brenda Lilith by Katarina Baban.

Na reviji su se okupila brojna poznata domaća lica, no zvijezda večeri svakako je bila Katarina, kojoj se u ovoj prigodi odlučio pridružiti i njezin samozatajni dečko Igor Subotić.

Iako su njih dvoje u dugogodišnjoj vezi, Igora nemamo često priliku vidjeti u javnosti, pa je par, očekivano, privukao veliku pažnju. Katarinu su došli podržati i njezini roditelji te su svi zajedno nasmiješeni pozirali fotografima.

Osim u modnim i glumačkim, Katarina se sjajno snalazi i u pjevačkim vodama, što smo imali priliku vidjeti u čak dvije sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", a zadnji put početkom ove godine, kada se pridružila odabranoj all stars ekipi.

Katarinu gledamo i u popularnoj humorističnoj seriji Nove TV "Dar Mar", u kojoj od druge sezone igra atraktivnu Tinu.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene