Zbog kratke romanse

PREVARENA KASI KONAČNO REAGIRALA 'Potratio si život s boginjom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bujna Kasi Bennett oglasila se o aferi Usaina Bolta i bujne Judy Duarte. Dosad je šutjela, a i sad je reagirala minimalno.

Nakon što je dugo vremena mudro šutjela, Kasi Bennett, djevojka Usaina Bolta, oglasila se o cijeloj aferi. Tijekom iste, otkriveno je kako je kralj sprinta spavao s Jady Duarte, udovicom brazilskog narkodilera te tulumario s još nekoliko njih.

Pogledaj i ovo showbuzz Olimpijac prevario curu? PROCURILE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE Bolt u krevetu s 20-godišnjakinjom

Iako Kasi nije davala izjave, na društvenim mrežama aktivno je lajkala neke od objava koje su se odnosile na Boltov preljub. 'Život s boginjom potratio si zbog romanse na jednu noć s nekom koja joj nije ni blizu', lajkala je Kasi objavu. Djevojka s kojom je spavao, fatalna Jady, izjavila je da ju je Usain zaveo trbušnjacima te da su vodili ljubav uz pjesmu 'Work'.

'Sad vidim da žene skuplja isto kao i medalje', dodala je Jady za Daily Mail. Iako je Kasi lajkala razne objave na društvenim mrežama, Boltova sestra uvjerena je da će mu djevojka sve oprostiti. Navikla je Kasi, kaže Boltova sestra, da se njemu razne djevojke približavaju i s njim fotografiraju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene