svi se pitaju gdje je

Nakon 13 godina skrivanja od javnosti javila se Kasandra: Evo što je poručila Lani Klingor

Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 4 Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 6 TLZP: Lana Klingor Mihić kao Kasandra +0 Lana Klingor Mihić - 8 Galerija

Lana Klingor Mihić dobila je komentar o svom nastupu od Kasandre, koja živi povučeno, a prenio joj ga je njen kolega.

Lana Klingor Mihić dobila je brojne pohvale gledatelja i žirija za transformaciju u dance kraljicu Kasandru u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a njen nastup je komentirala i sama pjevačica. 

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Davorka Ručević, kako je pravo ime zvijezde 90-ih, bila je zadovoljna izvedbom pjesme "Kazna", a Lana je otkrila na Instagramu što joj je poručila preko kolege. 

"Gledala sam. Nemam Lanin broj, prenesi joj. Ista je, odlična je", pohvalila ju je Kasandra. "Ovo mi je uljepšalo sezonu. Hvala ti, Zoran što si mi javio", napisala je Klingor Mihić kako se osjeća nakon velikog komplimenta. 

"Jedno veliko srce za Davorku", napisala je ranije Lana na Instagramu pokraj fotografija svog nastupa.

"Fenomenalno", "Razvalila si", "Ma bomba i točka", "Brutalna si bila", "Prezgodna, savršena si", "Skinula si ju totalno", komentirali su njeni pratitelji. Neki su istaknuli da ih podsjeća na Angelinu Jolie.

Žiri je također imao samo riječi hvale za Lanu. "Pogodila si njezinu boju glasa, zvučalo je fantastično, dominantnost, mistika, nastup, koreografija. Sve si polovila, prelijepo za gledati i slušati", rekla je Indira Levak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor)

Inače, Davorka, koja je poznatija kao Kasandra, proslavila se 90-ih pjesmama "Nisi ti jedini na svijetu", "I Got A Feeling" i obradom pjesme "Sladoled" Jasenka Houre.

Kako su pisali domaći mediji, Kasandra se povukla u osamu i živi miran život. Prije nekoliko godina je sama pjevačica otkrila da je imala izvanmateričnu trudnoću te izgubila voljenog muškarca.

Posljednji se put u javnosti pojavila 2007. kada je bila na rođendanskom slavlju bivšeg menadžera Vladimira Mihaljeka Mihe.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 5 Lana Klingor Mihić - 8 +1 Lana Klingor Mihić - 6 Celebrity Oživjela je dance kraljicu 90-ih koja se nakon teških životnih udaraca povukla u osamu, a njezin je nastup oduševio i ženu našeg nogometaša

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene