Davorka Ručević aka Kasandra osvojila je devedesetih godina glazbenu scenu. Munjevito je to napravila, a potom nestala.


Kad god se spomene Kasandra, ljudi su zaintrigirani. Priča o 183 cm visokoj Davorki Ručević, ikoni hrvatskog dancea, nikad ne prestaje intrigirati javnost i medije. Najnoviji koji je aktualizirao priču o Kasandri svakako je Filip Dizdar, koji ju je utjelovio za potrebe showa "Tvoje lice zvuči poznato" te otpjevao njezin najveći hit "I've Got A Felling". Sjajna glazbenica povukla se nakon brze i sjajne karijere, a o njoj su se pričale svakakve, teške priče.

Tako se pričalo da ima zdravstvene probleme, da je nezaposlena, da živi u ruševnoj kući. I iako je do nje danas nemoguće doći upravo zbog njene želje za privatnošću, nedavno nam je menadžer Zoran Škugor otkrio da okolnosti u kojima Davorka živi nisu ni približno toliko teške. "U vrijeme dok mi se javljala, razgovarali smo o njenom povratku na scenu. Njene probleme nisam doživljavao kao nešto strašno, jer inače ne bi razgovarali o povratku", otkrio je svojedobno Škugor.

Filip Dizdar (FOTO: Dnevnik.hr)

Moramo priznati, intrigantna Kasandra na sceni itekako nedostaje te bi bila pravo osvježenje. Da podsjetimo, karijeru je započela devedesetih godina, osvojila scenu brojnim hitovima i karizmatičnom pojavom, a potom se naglo povukla, pokušavajući na sve načine sačuvati svoju privatnost.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

Filip Dizdar (FOTO: Dnevnik.hr)