Ljepotica odlazi

Anđelica šokirala svojom odlukom - morat će bez nje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vijest o odlasku potvrdio je direktor marketinga VS-a Ed Razek.

Karlie Kloss već je dugi niz godina zaštitno lice brenda Victoria Secret. Prvi put je njihovom revijom prošetala davne 2011. godine, ali sada je zaključila da je taj dio njezinog života došao kraju.

Pogledaj i ovo showbuzz Više ne šuti! Imućna muževa obitelj otpočetka ju je odbacivala, ali ona im je sad javno pokazala što misli o njima

O odlasku lijepe 22-godišnjakinje šuška se već neko vrijeme zbog toga što se slavna manekenka počela pojavljivati u kampanjama vodećih svjetskih dizajnera kao što su Michael Kors, Alexander McQueen i Dolce & Gabbana.

Ljepotica branda Victoria's Secret, Cara Delevingne, objavila je na Instagramu video na kojem imati priliku vidjeti ne ako čest prizor.

Vijest o odlasku slavne ljepotice sada je službeno potvrdio i direktor marketinga VS-a Ed Razek za US Weekly.

'Sa Karile sam se susreo prije nekoliko mjeseci kako bi razgovarali o stvarima koje ona želi raditi u svom životu i karijeri. Kroz razgovor postalo je jasno da Kloss nema vremena da ispuni obveze koje su pred njom. Iako nevoljko, odlučili smo se da ćemo raskinuti našu suradnju po isteku ugovora', objasnio je Razek.

'Ona je neupitno jedan od najboljih modela ikada. Ali još je bolja osoba. Njena budućnost nema granica. Uzbuđen sam što ću vidjeti sve dobro što će napraviti. Karlie Kloss zauvijek će biti moj anđeo', dodao je u priopćenju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene