jači od svega!

Pretrpjela je silne udarce od obitelji svog muža koji je ignorirao njihovo mišljenje, a ona im je samo jednom javno odbrusila

Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Getty Images) +0 Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Galerija

Karlie Kloss zablistala je izlasku na večeru u uskoj haljini samo tri mjeseca nakon što je dobila sina Levija s poduzetnikom Joshuom Kushnerom.

Karlie Kloss (28) pokorila je modni svijet sa samo 17 godina i dok joj je karijera izašla uzlaznom putanjem, svojedobno se puno namučila u privatnom životu. 

Pogledaj i ovo Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Ljubav je pobijedila Milijarderska obitelj njezina muža mrzila ju je od prvog dana, ali morali su se pomiriti s tim da je ona ta

Manekenka je privukla pažnju prolaznika dok je išla na večeru u New Yorku. Karlie je zablistala u zelenoj, uskoj haljini na jedno rame koja je naglasila njezinu vitku figuru i rijetko tko bi rekao da je rodila sina Levija prije samo tri mjeseca. 

Kloss je imala kosu svezanu u jednostavni rep koji joj odlično pristaje, a nije skidala osmijeh s lica. Inače, lijepa Amerikanka je postala manekenka sa 14 godina. Samo tri godine kasnije magazin Vogue Pariz ju je uvrstio među "top 30 modela 2000-ih".

Nosila je revije donjeg rublja Victoria's Secret, a do 2019. je bila na čak 40 naslovnica magazina Vogue u međunarodnim izdanjima. Kloss živi u New Yorku s mužem, poduzetnikom Joshuom Kushnerom (36) s kojim je dobila sina Levija. 

Par se vjenčao u listopadu 2018., a manekenka je zbog supruga prešla na židovstvo. "Pratila sam svoje srce i udala se za muškarca kojeg volim unatoč svim komplikacijama koje su došle s time", rekla je svojedobno Kloss koja ima imovinu vrijednu 30 milijuna dolara.

Naime, Joshuina milijarderska obitelj je smatrala da Karlie nije dovoljno dobra za njega, pa ih je on s njom upoznao tek nakon šest godina, neposredno prije vjenčanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss)

Njegovoj obitelji najviše je smetalo to što Karlie nije židovske vjeroispovijesti, pa su zaključili kako zbog toga nije dovoljno dobra za njihova sina. Joshuin brat Jared inače je poznat i kao suprug Ivanke Trump. Cijela obitelj o Karlie je godinama govorila ružne stvari iza leđa, a jednom prilikom Jared je za nju rekao kako "nije previše pametna" te da je "shiksa", što je pogrdni židovski naziv za žene koje nisu židovke.

Karlie je prvi put javno pokazala što misli o bratu svog muža i njegovoj obitelji u siječnju ove godine kada nisu mogli prihvatiti da je Joe Biden pobijedio Donalda Trumpa. 

"Prihvaćanje rezultatata legitimnih demokratskih izbora je patriotski. Odbijanje da se to napravi i poticanje nasilja je antiamerički", napisala je Kloss na svom Twitteru i jasno pokazala što misli o cijeloj političkoj situaciji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 1 Celebrity Pogledajte kako zgodne Srpkinje koje su oduševile na Eurosongu uživaju na egzotičnoj lokaciji, fotke su bombastične!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Adriana Lima (Foto: Getty Images) Celebrity Prirodno izdanje bez trunke šminke dokazuje da je zasluženo zaradila titulu jedne od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene