Jedna od najosebujnijih pjevačica s ovih prostora je za srpski 'Alo' rekla kako je njezina novogodišnja želja uistinu posebna.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Bujne grudi prekrila rukama i svima poslala 'posebnu' poruku! Slika nije dostupna Razgolitila se u 'zločestu macu' - kako bi se igrala!

Naime, pjevačica Jelena Karleuša je rekla kako bi u novoj 2013. htjela posvojiti dijete.

>> Poruka novog spota: Sva ljepota ženskog tijela!

'Kao majci, jedino što mi je bitno je to da mi djeca budu zdrava. Mužu ću poželjeti zdravlje i nastavak blistave karijere, a sebi da imam dovoljno snage za realizaciju najspektakularnijeg koncerta ikada viđenog an ovim prostorima, i to na Ušću. U Novoj godini,osim koncerta, poželjela bih sebi i jednu bebu.

>> Karleuša kao iz topa: 'Jedi gov**!'

Duškova želja je da mu rodim sina, tako da ćemo u 2013. intenzivno raditi na tome, a moja dugogodišnja želja je da usvojimo jedno dete, kojemu bismo od života napravili bajku. Imamo sve uvjete za to, primjereni smo građani ove zemlje bez ijedne mrlje. Nije mi bitan ni spol ni boja kože. Nije mi bitno ni je li dijete zdravo ili s posebnim potrebama. Nadam se da će nam želje biti ispunjene', ispričala je Karleuša.

Inače, pjevačica se u lipnju 2008. godine udala za srpskog nogometaša Duška Tošića s kojim ima dvije kćeri, Atinu i Niku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook