Karl Lagerfeld u Parizu je napravio nešto što zbilja jako rijetko čini - nasmijao se i tako pokazao osmijeh koji je mnoge iznenadio.

Galerija


Legendarni modni dizajner i jedno od vodećih imena modne industrije Karl Lagerfled, bio je počasni gost paljenja božićnih lampica na pariškom Champs-Elyseeu, gdje se pojavio u gotovo neprepoznatljivom izdanju.

Vezani članci Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam (Foto: AFP) Fotografija koja dokazuje da lijepa princeza nije ostavila zaručnika 4 mjeseca nakon rođenja njihova sina Jurica ima savršen osmijeh nakon 13 godina U nekoliko tjedana riješio problem koji ga je mučio čak 13 godina

85-godišnji dizajner bio je odjeven u klasičnu crnu kombinaciju, s kosom svezanom u rep i neizostavnim crnim naočalama, no pažnju je plijenio njegov osmijeh.

Naime, čini se da je Karl izgubio nekoliko zuba, što nije ni pokušao prikriti pozirajući sa širokim osmijehom pred okupljenim fotografima.

"Izgleda da Karl inače ima običaj na zubima nositi krunice i ljuskice, a sada se priprema zamijeniti ih. No godine zanemarivanja i eventualnog straha od stomatologa doveli su Karlove zube do ovakva stanja. Moguće i da je doživio neku vrstu nesreće ili traume s prednjim zubima", rekao je stomatolog dr. Richard Marquesa za Daily Mail.