Dizajner Karl Lagerfeld prvo je stao uz Kim, no čini se da je sada promijenio ploču.


Slavni dizajner Karl Lagerfeld nakon Chanelove revije u Parizu osvrnuo se na nemili događaj koji se dogodio starleti Kim Kardashian. Iako je nakon pljačke stao na stranu Kim te joj poručio da su svi uz nju nakon revije je kritizirao starletu zbog njezinog ponašanja.

'Razmeće se tolikim bogatstvom na internetu i što se ima čuditi. Ljudi su samo htjeli podijeliti to bogatstvo. Kad pokazuješ tako vrijedan nakit na Instagramu, otiđeš u neki skup hotel s vrhunskim osiguranjem, u kojem ti se nitko ne može približiti, ne odsjedaš bilo gdje' , izjavio je modni dizajner za Harpers Bazzar.

 

Posdjetimo, Kim je ostala bez nekoliko milijuna dolara vrijednog nakita nakon što su u njezin apartman upali pljačkaši te joj uzeli nakit uz prijetnu vatrenim oružjem. Starleta je fizički neozlijeđena, ali je pretrpila veliki šok. Jutro nakon pljačke napustila je Pariz i vratila se u New York. Njen suprug Kanye West prekinuo je koncert kada je saznao za nemili napad te dočekao kim u zračnoj luci, a obitelj Kardashian pojačala je sigurnosne mjere.

Kim Kardashian (FOTO: Getty)