Karijera u mirovanju

Šokantni detalji o omiljenoj plavuši: 'Nije vrijedna toga'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hollywoodska glumica Katherine Heigl poznata je po svojem dobrom imidžu u javnosti. No, miljenica Amerike izgleda nije svima omiljena...

Lijepa Katherine Heigl, rado je viđena glumica na velikim ekranima, no na filmskom setu joj se ne raduju baš svi. Naime, pouzdani izvor je za Hollywood reporter izjavio kako nije uvijek užitak s njom raditi.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio začajan zagađivač Zeleniji Hollywood! Evo kako filmska industrija pokušava umanjiti ekološku štetu i tko je u tome najglasniji

>>Paparazzima ne može promaknuti – Ovako izgleda bez šminke

'Nepotrebno gubi vrijeme na setu svaki dan. Ima problema s garderobom, postavlja pitanja oko scenarija..', rekao je hollywoodski izvor za popularnu glumicu čiji je ugled u javnosti poprilično netaknut.

Da stvar bude još gora, zamjerila mu se i njezina majka Nancy, s kojom Katherine često provodi vrijeme. 'Nikada nisam upoznao nikoga kao što je Nancy Heigl. Njezin rječnik je 'J*** se. Ti si j*** lažljivac'... Što god da kažeš, ti si idiot', rekao je izvor koji je sa zvijezdom surađivao na 2010. na snimanju filma 'Life as We Know It'.

Iako je u po mnogim kriterijima savršena za ulogu, anonimni izvor zaključuje 'Jednostavno nije vrijedna toga'. Američki mediji pitaju se što će spasiti karijeru Katherine Heigl, budući se u posljednje vrijeme posvetila majčinstvu i braku, a sve manje je viđamo na velikim ekranima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene