Osmijeh od uha do uha

Njen nesigurni dekolte bio je prava meta za paparazze, ali i slučajne prolaznike koji nisu odoljeli da je ne pogledaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kara Del Toro pokazala vitku liniju u uskoj haljini u kojoj se zaputila na večeru u popularni losanđeleski restoran.

Američka manekenka Kara Del Toro svojom senzacionalnom pojavom plijenila je pažnju prolaznika i paparazza prilikom odlaska na večeru u jedan od omiljenih joj restorana u Los Angelesu.

28-godišnja Kara pokazala je zavidnu liniju u uskoj haljini bez naramenica, u kojoj njezin bujni dekolte nije djelovao presigurno i činilo se da bi joj haljina svakog trena mogla skliznuti, što se nasreću nije dogodilo. 

Njezinoj vitkoj liniji mnogi se dive, a u jednom od nedavnih intervjua za Toronto Paradise lijepa manekenka otkrila je da voli pojesti pizzu i čokoladu, ali da se nakon njih mora posvetiti vježbanju i treninzima kako bi zadržala vitku liniju.

"Idem u duge šetnje barem tri puta tjedno, bavim se jogom i meditacijom. Nastojim se zdravo hraniti, ali obožavam pizzu i čokoladu. Nakon što se prepustim njihovim čarima obavezno pojačam treninge. Ali morate nekad uživati ili ćete poludjeti. Zdrava i uravnotežena prehrana je važna, radite tri puta tjedno neke kardio vježbe i pijte puno zelenog čaja jer on ubrzava metabolizam", preporučila je Kara.

Kara je otkrila i čime bi se voljela baviti da nije odabrala manekensku karijeru.

"Da te me to pitala dok sam živjela u Teksasu, rekla bih profesorica u srednjoj školi. Volim pomagati ljudima i mislim da učitelji imaju velik utjecaj na djecu u srednjoškolskoj dobi. Ali sada kada živim u Los Angelesu i da nisam model, voljela bih se baviti opet nekim poslom u svijetu mode. Rado bih pokrenula vlastitu liniju kupaćih kostima", zaključila je.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene