Kara Del Toro iskombinirala je ultrakratku suknju i grudnjak za izlazak na večeru s prijateljima, a u stopu su ju pratili dežurni paparazzi.

Galerija


Američka manekenka Kara Del Toro poznata je po svojim hrabrim i izazovnim odjevnim kombinacijama, a jednu takvu izabrala je i za izlazak na večeru u popularni restoran u Zapadnom Hollywoodu.

27-godišnja Kara nije skidala osmijeh s lica dok su blicevi s kamera dežurnih paparazza bili usmjereni samo prema njoj, i to zahvaljujući ekstrakratkoj bijeloj suknji koju je kombinirala s bež sakoom ispod kojeg je nosila samo grudnjak, a koji joj je jedva obuzdao bujni dekolte.

Karu na Instagramu prati 1,6 milijuna ljudi, svoj put do slave pronašla je radeći kao model i snimajući kampanje za brojne poznate brendove. Upravo se zbog manekenske karijere odlučila iz Houstona preseliti u Los Angeles i čini se da u toj odluci nije pogriješila.

Nedavno se našla u središtu pozornosti kada je postalo jasno da fotografije za društvene mreže dodatno uređuje kako joj se ne bi potkrala neka sitna "nesavršenost", ali fotografije snimljene u realnosti pokazale su da se i ona poput brojnih žena bori s celulitom, koji se ne ulici ipak ne srami pokazati, što je sasvim normalno.

Albina za Dnevnik Nove TV komentirala kostim u kojem će nastupiti na Eurosongu: "Prekrivena sam od glave do pete!"

Zgodni Vrsaljko najbolje zna kako rastopiti srca svojih obožavateljica, tko bi odolio ovakvim prizorima?