Bliska prijateljica ove ljepotice otkrila je kako Amber 50-godišnjem Deppu zamjera što je konstantno kontrolira, ali i brojne druge pikanterije!


Prekrasna Amber Heard i Johnny Depp već godinu dana su u vezi. Iako oboje tvrde kako su beskrajno zaljubljeni, bliski izvor otkriva kako priča i nije tako savršena.

>> Djevojka Johhnyja Deppa Amber Heard: 'Nisam sramežljiva, niti ću to ikada biti'

Vezani članci Amber Heard - 2 Izvodila grimase u prozirnoj majici bez grudnjaka, a za svoje veselje ima dobar razlog Johnny Depp i Amber Heard Tijekom suđenja su iznijeli "prljavo rublje" svog turbulentnog braka, a presuda je zabrinula njegove odvjetnike

Naime, bliska prijateljica ove ljepotice otkrila je kako Amber 50-godišnjem Deppu zamjera što je konstantno kontrolira, a nije joj više tako zabavan kao što je bio na početku. 'Johnny je prihvatio činjenicu da ona ima i druge potrebe pa joj je rekao da neće raditi probleme ako bude bila i sa ženama dok je s njim', otkrila je prijateljica.

Ipak, Amber to još nije učinila već vrijeme i dalje provodi s Deppom u svom domu u Hollywoodu, a kako je konstantno zatvorena u vili, osjeća se grozno.

'Amber nije sretna, Johnny joj je rekao kako će biti iduća Angelina Jolie, ali to se nije dogodilo. U početku joj je bilo zabavnu kuhati mu i provoditi vrijeme s njim, ali sad joj je to već dosadilo, treba joj nešto novo', otkrila je prijateljica, piše Showbiz Spy.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook