Iako je zbog bolesti otkazao sve koncerte bez novca ipak neće ostati.


Stanje Kanye Westa lošije je nego što se mislilo. Iako se prvotno pojavila informacija da je pjevač hospitaliziran zbog psihoze uzrokovane nesanicom i jakom dehidracijom njegovo stanje puno je gore.

Zbog psihičkog sloma koji je doživio prije dva dana pjevač će biti u bolnici još neko vrijeme, najmanje do kraja tjedna. "Kanye se počinje osjećati bolje i shvaća da mu je potrebna pomoć i odmor od svega. Živi iz dana u dan i svjestan je da mu je nužan boravak u bolnici", kazao je izvor. Uz njega je cijelo vrijeme supruga Kim Kardashian. 

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty)

Podsjetimo, Kanye West hitno je hospitaliziran početkom tjedna. U ponedjeljak poslijepodne u Los Angelesu netko od njegovih ukućana pozvao je policiju i hitnu pomoć, a liječnici su ustanovili da je u teškom stanju te su ga prebacili u bolnicu. Zbog svega je otkazao sve nadolazeće koncerte, a gubitak od 30 milijuna dolara nadoknadit će mu osiguranje.

"Ugovor o osiguranju nalaže da će mu biti plaćeno ne samo ono što je trebao zaraditi turnejom, nego i svi troškovi koje je imao prema drugima u slučaju nesreće ili bolesti", otkrio je izvor za TMZ.