U zadnje vrijeme Kanye West blisko surađjue s mlađahnom pjevačicom Piom Miom za koju kaže da bi mogla biti nova Rihanna.


Kanye West blisko surađuje s pjevačicom Piom Miom, producira joj pjesme i daje joj savjete o kreativnom radu i karijeri. Tvrdi da je njihov odnos strogo profesionalan i da bi mlada pjevačica mogla biti nova Rihanna, piše Daily Mail.

Vezani članci Pia Mia - 1 Nema koga nije zbunila neobičnim izdanjem, nisu znali gdje bi gledali zbog nekoliko detalja Kanye West Usred koncerta pao na koljena i počeo neutješno plakati pa jasno dao do znanja i razlog tome, a sve su pratila i njegova djeca

Kanye je istaknuo da je njihov odnos strogo poslova, no hoće li moći ostati imun na zavodljiv glas mlađahne plavuše.

Ako tako nastavi, mogla bi ju naslijediti!

Izvor otkriva da bi Kim Kardashian mogla biti ljubomorna na njihov odnos, no sudeći po nedavno objavljenim fotografijama u Vogueu nema razloga za paniku.

Budući da je svadbeni dan sve bliže, Kim zasigurno nema vremena da razbijanje glave tračevima koji kruže oko njezinog zaručnika.

Pia Mia Perez je mlada pjevačica iz Guama koja je viralnu popularnost stekla kada je na YouTubeu objavila svoju verziju Drakeove (27) pjesme 'Hold On We Are Going Home'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook