U zadnje vrijeme Kanye West blisko surađjue s mlađahnom pjevačicom Piom Miom za koju kaže da bi mogla biti nova Rihanna.


Kanye West blisko surađuje s pjevačicom Piom Miom, producira joj pjesme i daje joj savjete o kreativnom radu i karijeri. Tvrdi da je njihov odnos strogo profesionalan i da bi mlada pjevačica mogla biti nova Rihanna, piše Daily Mail.

Vezani članci Irina Shayk - 5 Pred njezinom ljepotom pokleknula su tri poznata frajera, a novog dečka i nju čak su povezivali s istim muškarcem Irina Shayk Ovako se sakrila kad je iz medija shvatila da je otkrivena njezina romansa s poznatim glazbenikom, o čemu se šuškalo već neko vrijeme

Kanye je istaknuo da je njihov odnos strogo poslova, no hoće li moći ostati imun na zavodljiv glas mlađahne plavuše.

Ako tako nastavi, mogla bi ju naslijediti!

Izvor otkriva da bi Kim Kardashian mogla biti ljubomorna na njihov odnos, no sudeći po nedavno objavljenim fotografijama u Vogueu nema razloga za paniku.

Budući da je svadbeni dan sve bliže, Kim zasigurno nema vremena da razbijanje glave tračevima koji kruže oko njezinog zaručnika.

Pia Mia Perez je mlada pjevačica iz Guama koja je viralnu popularnost stekla kada je na YouTubeu objavila svoju verziju Drakeove (27) pjesme 'Hold On We Are Going Home'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook