Kim Kardashian je supruga stavila na režim koji se sastoji od dijete i vježbanja, a sve kako bi bio u formi života kada im stigne treće dijete.

Galerija


Kanye West dobio je nekoliko kilograma pa njegova supruga Kim Kardashian ništa ne želi prepustiti slučaju. Kim je supruga stavila na režim koji se sastoji od dijete i vježbanja, a sve kako bi bio u formi života kada im stigne treće dijete. Treća beba trebala bi stići početkom sljedeće godine, a dijete će im na svijet donijeti surogat majka. Kim želi da se Kanye osjeća najbolje moguće kada ponovno postanu roditelji.

"Želi da Kanye bude pun energije stoga je na dijeti, vježba tri puta tjedno, a s vremenom će se povećati na pet puta tjedno", tvrdi izvor za The Sun. Dodao je izvor i kako West obožava jesti kaloričnu hranu, mahom pohanu, a naručuje je i dok radi u studiju. Imao je tešku godinu iza sebe, otkazao turneju, orijentirao se na psihički oporavak i novi album pa se manje i kreće. Kim je odlučila tome odmah stati na kraj pa je supruga otpremila na dijetu i treninge, kakve često i sama odrađuje.

Kanye West (Foto: Profimedia)
Kanye West (Foto: Profimedia)