Nema labavo

Strogi režim! Kanye West se udebljao, a Kim odmah reagirala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian je supruga stavila na režim koji se sastoji od dijete i vježbanja, a sve kako bi bio u formi života kada im stigne treće dijete.

Kanye West dobio je nekoliko kilograma pa njegova supruga Kim Kardashian ništa ne želi prepustiti slučaju. Kim je supruga stavila na režim koji se sastoji od dijete i vježbanja, a sve kako bi bio u formi života kada im stigne treće dijete. Treća beba trebala bi stići početkom sljedeće godine, a dijete će im na svijet donijeti surogat majka. Kim želi da se Kanye osjeća najbolje moguće kada ponovno postanu roditelji.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

"Želi da Kanye bude pun energije stoga je na dijeti, vježba tri puta tjedno, a s vremenom će se povećati na pet puta tjedno", tvrdi izvor za The Sun. Dodao je izvor i kako West obožava jesti kaloričnu hranu, mahom pohanu, a naručuje je i dok radi u studiju. Imao je tešku godinu iza sebe, otkazao turneju, orijentirao se na psihički oporavak i novi album pa se manje i kreće. Kim je odlučila tome odmah stati na kraj pa je supruga otpremila na dijetu i treninge, kakve često i sama odrađuje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene