Sada i to znamo. Kanye je objasnio zašto je mala North plaka tijekom modne revije u New Yorku.


Na Fashion Weeku u New Yorku Kanye West predstavio je svoju Adidas kolekciju. Brojna slavna imena poželjela su iz prve ruke vidjeti o čemu se tu radi, a slavnog su repera Kanye Westa iz prvog reda bodrile supruga Kim Kardashian i kći North West.

Reakcija koja je nasmijala cijeli svijet – pogled je sve otkrio!

Vezani članci Slika nije dostupna Fotografije su vani – roditelji nisu pitali za cijenu! Slika nije dostupna Baš u njegovom stilu - odjeća za novu bebu košta milijun i pol dolara!

Od njega smo doslovno svašta čuli. Takve provale ima rijetko tko iz svijeta poznatih. Neki su čak istaknuli želju kako bi voljeli barem jedan dan boraviti u njegovoj glavi i vidjeti što se tamo stvarno događa.

Fotografije male North koja plače na reviji obišle su svijet i nasmijale mnoge, posebno zbog izraza lica urednice Voguea Anna Wintour.

Pravi razlog nije to što North ima tek dvije godine i vrlo vjerojatno joj je bilo dosadno, o ne! Tatica West je sve objasnio, 'Možda se preplašila za taticu. Ona samo želi da ljudi prestanu biti zlobni prema njezinom tatici'. Rekao je West i dodao još jedan od svojih bisera,

'Ona zna da njezin tatica voli svijet i samo ga želi učiniti ljepšim mjestom'.

Nevjerojatan razlog! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook