West optužen

'Bio sam žrtva napada Kanyea Westa, doživio sam šok'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američki raper Kanye West optužen je u petak za fizički napad i nanošenje tjelesnih ozljeda te pokušaj krađe nakon sukoba s paparazzom u zračnoj luci u Los Angelesu u srpnju, doznaje se od pravosudnog izvora.

'Nakon napada Kanyeja Westa kojega sam bio žrtva, doživio sam šok', rekao je Ramos na tiskovnoj konferenciji o Kanye Westu.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

'Samo sam mu postavio jedno pitanje. Prestrašio sam se kada je pošao prema meni. Uzmaknuo sam jer sam vidio da će me napasti', rekao je spomenuti fotograf, Daniel Ramos, koji je snimio izgred u kojemu ga je popularni pjevač napao i pokušao mu oduzeti fotoaparat.

>> North West slika i prilika slavnih roditelja, mame Kim Kardashian i tate Kanye Westa

Kako navodi Glorida Allred, odvjetnica fotografa, 'West je neočekivano napao Dannyja, udario ga i htio mu uzeti fotografski aparat. Danny ga nije ispustio iz ruku i pao je na koljena na nogostup. Od udarca je zadobio ozljedu desnog kuka i odmah je prevezen na hitnu'.

Westovi odvjetnici tvrde pak da je raper samo htio spriječiti Ramosa da ga fotografira.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene