Prošli tjedan je prijetio fotografima da ga ne smiju ništa pitati, a sada je izgubio živce i nasrnuo na paparazza.


Kanyea Westa je u zračnoj luci u Los Angelesu dočekala horda paparazza koji su pratili svaki njegov korak.

>>>>> Kanye West napao paparazza!

Vezani članci Dan nakon napada u gradu Hanauu - 6 Njemačka u šoku: Ubojica se u manifestu hvalio kako nikada nije bio sa ženom. Među žrtvama i državljanin BiH Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Prijatelji se boje za život ponovno pretučene glumice koja i dalje ne želi otići od nasilnog partnera

36-godišnji reper je bio vidno uzrujan, ali je samo ljutito prošetao pokraj njih. Međutim, kada ga je jedan fotograf opet priupitao zašto ga ne smiju ništa pitati - Kanye je poludio! Fotograf je aludirao na prošli Kanyeov ispad, kada im je prijetio da ga ne smiju ništa pitati, ni njega, ni njegovu obitelj.

Nasrnuo je na njega, pokušavajući mu oteti aparat iz ruke, a fotograf je u fizičkom obračunu zadobio lakše ozljede. Ipak hitna pomoć je stigla kako bi pregledala šokiranog paparazza.

Prema pisanju TMZ-a, fotograf će tužiti Kanyea za fizički nasrtaj, stoga će sud u Los Angelesu presuditi slavnom reperu.

Ovo nije prvi put da Kanye gubi živce zbog paparazza, ali zato oni nimalo ne smetaju njegovoj zaručnici Kim. Upravo je Kim uz pomoć realityja i paparazza izgradila danas itekako slavnu karijeru!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook