plan za 2020.

Ambicijama nema kraja: Kanye predsjednik, Kim prva dama?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najšokantnijih trenutaka na dodijeli MTV VMA bio je kandidatura Kanye Westa za predsjednika SAD-a.

Uz sve spektakularne nastupe, zanosne odjevne kombinacije i sve osvojene nagrade jedan je trenutak ipak oteo svu pažnju. Svijet ne prestaje pričati o tome da se na MTV VMA Kanye West kandidirao za predsjednika SAD-a. Kamere su sve snimile i ako održi obećanje, 2020. on će se natjecati u borbi da postane novi američki predsjednik.

Pogledaj i ovo Bianca Censori i Kanye West opet sablaznila slučajne prolaznike U potpuno prozirnoj haljini ovaj put nije ni pokušala sakriti izložene dijelove tijela, bljeskovi aparata otkrili su baš sve!

Taylor osvojila najviše MTV VMA nagrada - prva joj se u zagrljaj bacila prijateljica!

'Odlučio sam da ću se kandidirati 2020. godine', rekao je tijekom zahvale za nagradu Michael Jackson Vanguard Award.

Budući da se već ranije usporedio s Michelangelom, DaVincijem, Picassom pa i samim Isusom, kad je u pitanju Kanye West ništa nas ne smije iznenaditi. A i Kim zasigurno ne bi imala ništa protiv počasne titule prve dame.

Dodjela MTV glazbenih nagrada održana je jučer u Los Angelesu, a prijenos se mogao pratiti uživo u preko 160 zemalja širom svijeta. Cijeli show vodila je Miley Cyrus, a sve prisutne svojim su nastupom počastili Nicki Minaj, Justin Bieber, Pharrell Williams, Demi Lovato, Macklemore i Ryan Lewis, The Weeknd, Tori Kelly, A$AP Rocky i Twenty One Pilots, dok je Taylor Swift imala svjetsku premijeru novog spota za pjesmu 'Wildest Dreams'.

Upravo je ona osvojila najviše nagrada koje uključuju nagrade u kategorijama za spot godine (Bad Blood), kao i za pop spot godine i najbolji spot ženskog izvođača.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene