Kletva Kardashianovih

Ukleta obitelj ili jednostavno egoist koji je dosadio svima?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kletva Kardashianovih? Gubi li Kanye West na popularnosti i treba li za to kriviti njegovu vezu s Kim Kardashian?

Je li to neka 'kletva Kardashianovih' ili sam Kanye West gubi na popularnosti? U svakom slučaju, izgleda da problemi s popularnošću muče slavnog repera.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Više nisu toliko popularni - što se dogodilo?!

Prošlotjedni Westov nastup u Sprint Centru posjetilo je samo 4500 ljudi. Centar je izgrađen za 19 000 ljudi, što znači da je popunjenost dvorane bila manja od 24%.

West je otkazao nekoliko drugih nastupa u sklopu svoje nacionalne turneje te je privukao kritike kada je obustavio koncert na Floridi nakon samo 3 pjesme te zahtijevao da se isključe svjetla prije nego što je vulgarno izvrijeđao tehničko osoblje i otišao s pozornice.

Znači li to da Westovo egoistično, bizarno ponašanje uzima danak kod njegovih fanova?

Neki stručnjaci sugeriraju kako je Westova povezanost s obitelji Kardashian možda također razlog pada njegove popularnosti. Q Scores izvijestio je kako je Westova popularnost pala za 66% otkad je počeo hodati sa svojom zaručnicom u travnju 2011. godine te da se on sada nalazi daleko ispod prosjeka hip hop izvođača i muških zvijezda.

Kim Kardashian i Kanye West par su koji su proizveli pakao marketinga i PR-a, komentiralo je nekoliko stručnjaka. '

Kada spojite dvoje egoističnih individua koje misle samo na sebe, stvorit ćete 'zlobnu iskru'. U vremenima ekonomske krize koja je zahvatila cijelu zemlju, hvaljenje materijalnim dobrima nije prikladno', prokomentirala je Angie Meyer-Olszewski, ekspertica za odnose s javnošću. 'Brend Kardashian je poput broda koji tone. Svatko tko skoči na brod, na kraju će pasti. Kao uspješna zvijezda, Kanye je napravio stratešku odluku odlučivši se zaručiti s Kim', dodala je.

West, koji je sebe usporedio s Nelsonom Mendelom, Michaelom Jacksonom pa čak i Isusom, uvidio je kako njegova popularnost pada otkad se spetljao sa zvijezdom reality showa. A čini se kako i Kimina karijera reality zvijezde polako završava.

Kao što smo već pisali, reality show 'Keeping Up With Kardashians' gubi na popularnosti. Show je izgubio gotovo milijun gledatelja po epizodi od emitiranja 5. sezone. Premijeru osme sezone gledalo je samo 1,96 milijuna ljudi, dok je premijeru pete sezone gledalo 4,67 milijuna. Ono što je nekada bio vrlo popularan show, sada bilježi konstantan pad.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene