MTV VMA 2015.

Ovogodišnje MTV nagrade mogle bi biti najbolje do sada - sve je spremno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

On je po mišljenju mnogih najiritantnija zvijezda današnjice, ne samo zato što iskače iz paštete već i zbog svojih nevjerojatnih izjava u kojima sebe uzdiže u zvijezde, naziva se genijem i najvećom zvijezdom današnjice.

Iritantan ili ne, MTV smatra kako je svojim radom u glazbenoj industriji zaslužio počasnu nagradu. Kanye West primit će nagradu, a ono što svi željno isčekuju je njegov govor koji će, u najmanju ruku, biti zanimljiv.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

'Ne žele da nastupam, zato vodim cijeli show!'

Organizatori navode kako Kanye svojim obožavateljima nudi inovativne video spotove i koncerte za pamćenje. Magazin 'Time' svrstao ga je među 100 najuspješnijih osoba na svijetu.

Napokon mu je netko poručio da začepi! Kanye dobio po prstima

Najviše nominacija, čak devet, ove godine ima Taylor Swift i svi se možemo samo nadati da joj Kanye neće oteti mikrofon. Ceremoniju će voditi Miley Cyrus koja je svojim čuvenim twerkanjem već ušla u legendu. Ipak ono što svi očekuju je susret dviju pjevačica Taylor Swift i Katy Parry koje su ljute rivalke i neprijateljice.

Sve u svemu ovogodišnja dodjela MTV nagrada biti će sigurno vrlo zanimljiva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene