On je po mišljenju mnogih najiritantnija zvijezda današnjice, ne samo zato što iskače iz paštete već i zbog svojih nevjerojatnih izjava u kojima sebe uzdiže u zvijezde, naziva se genijem i najvećom zvijezdom današnjice.


Iritantan ili ne, MTV smatra kako je svojim radom u glazbenoj industriji zaslužio počasnu nagradu. Kanye West primit će nagradu, a ono što svi željno isčekuju je njegov govor koji će, u najmanju ruku, biti zanimljiv.

'Ne žele da nastupam, zato vodim cijeli show!'

Vezani članci Slika nije dostupna Opovrgnule sve tračeve: Svima su začepile usta! Slika nije dostupna Stao u obranu svoje slavne cure: 'Ne petljaj se u stvari koje ne razumiješ'

Organizatori navode kako Kanye svojim obožavateljima nudi inovativne video spotove i koncerte za pamćenje. Magazin 'Time' svrstao ga je među 100 najuspješnijih osoba na svijetu.

Napokon mu je netko poručio da začepi! Kanye dobio po prstima

Najviše nominacija, čak devet, ove godine ima Taylor Swift i svi se možemo samo nadati da joj Kanye neće oteti mikrofon. Ceremoniju će voditi Miley Cyrus koja je svojim čuvenim twerkanjem već ušla u legendu. Ipak ono što svi očekuju je susret dviju pjevačica Taylor Swift i Katy Parry koje su ljute rivalke i neprijateljice.

Sve u svemu ovogodišnja dodjela MTV nagrada biti će sigurno vrlo zanimljiva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook