POGLEDAJTE VIDEO

Kanye ne može podnijeti šalu: Prijetio voditelju zbog ovog VIDEA!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kanye West naljutio se na Jimmyja Kimmela jer se šalio na njegov račun pa se obračunao s njim preko Twittera.

U četvrtak navečer Jimmy Kimmel u svojoj emisiji malo se našalio s intervjuom Kanyea Westa za BBC Radio 1 te htio pokazati kako se Kanye ponaša pomalo djetinjasto.

Naime, Kanye je tijekom intervjua sebe uspoređivao s likom iz crtića (Vanellope von Schweetz) te zaključio kako svi misle da je ona samo smetnja u modnoj industriji, a naposljetku će se ispostaviti da je istinski talent. Također, za sebe je izjavio: 'Ja sam rock zvijezda!' iako nikad nije snimio niti jednu rock pjesmu.

>> VIDEO Glumica podivljala u kafiću - nije dobila kavu koju je tražila!

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Jimmy Kimmel je stoga snimio šaljivi video u kojem dva dječaka glume Kanyea te voditelja radio emisije. Šala se Kanyeu nije svidjela pa je zvao Kimmela i tražio da mu se javno ispriča u emisiji.

'Ja sam najmoćniji glas u medijima! Ja sam Pac! Ja sam Pac', derao se Kanye na Kimmela, piše E! Online. Kad je Jimmy odbio ispričati se Kayneu javno, krenulo je i prepucavanje na Twitteru.

'JIMMY KIMMEL, UĐI U MOJE CIPELE... OH, NE! TO ZNAČI DA BI DOBIO PREVIŠE DOBRE PI*** U ŽIVOTU'

'BIH LI JA SAD TREBAO NAPRAVITI SPAČKU S TVOJIM LICEM ILI MONTIRATI SLIKU NA KOJOJ TI JE*** BENA AFFLECKA? #BEZ UVREDE BENU AFFLECKU #SVE UVREDE JIMMYJU KIMMELU'

Ipak, Jimmy i dalje stoji iza toga kako šala uopće nije bila toliko uvrijedljiva, a mnogi su iz ovog prepucavanja zaključili da je Kanye dokazao Jimmyjevu tezu o tome da je Kanye djetinjast.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene