Laskava titula

Evo tko se nalazi u utrci za prestižnu ulogu krsnog kuma novorođenog sina Meghan Markle i princa Harryja

George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Getty Images 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Misha Nonoo (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Lindsay Roth (Foto: Instagram) Mark Dyer (Foto: Getty Images) Zara i Mike Tindall (Foto: Getty Images) Jake Warren i princ Harry (Foto: Getty Images) Nicholas Van Cutsem (Foto: Getty Images) Tiggy Pettifer i princ Harry (Foto: Getty Images) Tom Inskip (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Jessica Mulroney (Foto: Profimedia) +2 George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle i princ Harry u ponedjeljak su dobili sina, a sada su već počela nagađanja o tome tko će biti krsni kum ili kuma prvog djeteta.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa konačno su dočekali dolazak svoga prvog djeteta na svijet, malenog dječačića koji je rođen rano ujutro u ponedjeljak.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Nakon vijesti koja je diljem svijeta dočekana s velikim oduševljenjem počela su i nagađanja tko će se naći u ulozi krsnog kuma nove kraljevske bebe Meghan Markle i princa Harryja. U prošlosti su kraljevski potomci imali čak šest kumova, a javnost je njihov identitet saznala tek na sam dan krštenja.

No ta činjenica nije spriječila vrtlog glasina, a neki su sugerirali da bi kraljevsk par mogao čak udvostručiti navedenu brojku i izabrati pojedince koji su već bili krsni kumovi djeci Kate Middleton i princa Williama.

Postavlja se pitanje tko će se naći u utrci za prestižnu ulogu i tko će biti odabran da prati jednu od najslavnijih osoba na svijetu tijekom cijelog života. Imena koja se najviše spominju su ona glumca Georgea Clooneyja, kao najboljeg prijatelja Meghan i Harryja, Marka Dyera, koji je pomogao Harryju nakon majčine smrti, pa sve do američke modne dizajnerice Mishe Nonoo.

No, krenimo redom. S Meghanine strane prva na popisu je njezina najbolja prijateljica, modna stilistica Jessica Mulroney. Iako živi u Americi, ova stilistica koja je majka troje djece i udana za kanadskog TV voditelja Vena Mulroneyja, najbliža je s Meghan, a njezina četverogodišnja kći nosila je cvijeće na kraljevskom vjenčanju, dok su sedmogodišnji blizanci dobili ulogu malenih paževa.

Sljedeća je, već spomenuta, modna dizajnerica Misha Nonoo. Ona također živi u Americi, točnije u New Yorku, ali unatoč tome njezino i Meghanino prijateljstvo ostalo je vrlo čvrsto. Upravo je ona upoznala Meghan i Harryja. 

Lindsay Roth jedna je od najstarijih Meghaninih prijateljica još od doba koledža. Danas uspješna TV producentica i autorica upravo je odabrala Meghan za svoju vjenčanu kumu 2016. godine.

Od slavnih ličnosti za ulogu kume konkurira tenisačica Serena Williams, s kojom je Meghan bliska od 2010. godine kada su se upoznale na Super Bowlu na Floridi. Meghan je njihovo prijateljstvo svojevremeno bila opisala na svom blogu otkrivši kako su kliknule na prvu.

"Kliknule smo istog trena. Odmah smo se fotografirale, smijale i dobro zabavljale", napisala je Meghan.

Serena je bila i jedna od gošći na kraljevskom vjenčanju, a bila je i jedna od organizatorica zabave darivanja Meghanina djeteta u New Yorku.

Jedna od zagovornica ženskih prava i supruga slavnog glumca Georgea Clooneyja, 41-godišnja Amal sprijateljila se s Meghan nakon preseljenja u London, a upoznao ih je zajednički frizer Miguel Perez.

Amal i njezin suprug George stanuju blizu Harryjeva i Meghanina novog doma u Frogomore Cottageu, dijeli ih tek 30 minuta vožnje, tako da se često posjećuju i druže.

Violet von Westenholz zajednička je prijateljica novopečenih roditelja, inače je kći bivšeg olimpijskog skijaša Barona Piersa vov Westenholza, koji je bliski prijatelj princa Charlesa. Harryja poznaje od malih nogu, dok je Meghan srela dok je radila kao stručnjakinja za odnose s javnošću modne kuće Ralph Lauren. Violet je viđena u Meghaninu društvu tijekom Wimbledona 2016. godina, samo nekoliko dana prije nego su se Meghan i Harry upoznali, što je potaknulo glasine da je upravo ona spojila kraljevski par. Ipak, kasnije se ipak ispostavilo da je za njihovo upoznavanje zaslužna Misha Nonoo.

Što se tiče Harryjeve strane, popis potencijalnih kumova na krštenju nije nimalo manje zanimljiv nego Meghanin.

Britanac Mark Dyer poznat je javnosti i kao Harryjev "drugi otac" koji je sudjelovao u njegovu odgoju od mladih dana i bio mu je mentor uz dadilju Tiggy Legge-Bourke.

Prince Charles zadužio je Marka da pazi na njegove sinove, a nakon smrti princeze Diane bio im je najveća podrška. Markov šestogodišnji sin kumče je princa Harryja i bio je jedan od paževa na kraljevskom vjenčanju.

Princ Harry jako je blizak sa svojom sestričnom Zarom Tindall još od malih nogu i tinejdžerskih dana. Njihovo prijateljstvo traje i danas, a Zara i njezin suprug Mike odabrali su Harryja za krsnog kuma svoje mlađe kćeri Lene.

Jake Warren i njegova supruga Zoe bili su jedni od uzvanika na kraljevskom vjenčanju, a njihova kći Zalie, koja je ujedno i Harryjevo kumče, nosila je cvijeće na njegovu i Meghaninu vjenčanju.

Jake je inače kumče pokojne princeze Diane i odrastao je uz Harryja i Williama.

Bojnik Nicholas van Cutsem Harryjev je i Williamov prijatelj iz djetinjstva. 2011. godine imao je važnu ulogu na vjenčanju Williama i Kate kada ih je pratio sa svojom četom nakon ceremonije održane u Westminsterskoj kapeli.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odabrali su njegovu trogodišnju kćer Florence da bude dio grupe djevojčica koja je nosila cvijeće na njihovu vjenčanju. Harry je također i njezin krsni kum.

Tiggy Pettifer, poznatija i kao Tiggy Legge-Bourke, slavna je Harryjeva i Willamova dadilja koja ih je godinama čuvala. S njima je ostala bliska sve do danas, a Meghan je upoznala i prije kraljevskog vjenčanja. Harry je kum njezinu sinu Tomu.

Charlie Van Straubezee sprijateljio se s Harryjem i Williamom u školskim danima, a bio je gost na Harryjevu vjenčanju, kao i Harry i Meghan na njegovu.

Tom Skippy Inskip i njegova sestra Victoria poznaju Harryja i Williama od djetinjstva. Bili su redovni gosti noćnog kluba "H" u kojem su se zabavljali i prinčevi, a zajedno su doživjeli i brojne nestašluke. Tom je bio s Harryjem na putovanju u Las Vegasu tijekom kojeg je Harry snimljen gol u izlasku.

No i on se, baš poput Harryja, s godinama smirio, uplovio je u bračnu luku 2017. godine na Jamajci, a Harry i Meghan bili su mu gosti.

Tom je navodno pomogao napisati Harryju njegov govor koji je održao na vjenčanju.

Tko će se naći u prestižnoj ulozi kuma ili kume, uskoro ćemo saznati i  sigurni smo da će je s užitkom prihvatiti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene