Nakon mnoštva izazova, uspona i padova, brojnih emocija kandidati showa "Ženim sina?" sve su bliže cilju, a cilj je jednoj djevojci staviti prsten na ruku.

Galerija


U posljednjoj epizodi vidjeli smo i posljednje eliminacije – one koje su donijele odgovor na pitanje koje dvije djevojke ulaze u veliko finale druge sezone showa.

Vezani članci Janko Popović Volarić Malena diva Gabriela natjerala Janka na stol: "Ako ti ne pobijediš, ja sljedeće godine nisam u žiriju" Duo Kamikazete Nazivaju se opravdano "ludim Slovenkama", a ranije su najavile nešto neviđeno: Nisu lagale, izvele su čudo!

Kako je kazao, Karla mu je od početka najbolje karakterno legla, pa je izvevši ju na kavu, Matej odlučio priopćiti joj da s njim ide u finale. Kao drugu djevojku s kojom će nastaviti putovanje odabrao je Isabellu istaknuvši kako bi je volio još bolje upoznati, dok je rastanak slijedio s Majom i Dinom. Dok je Dina eliminaciju podnijela stoički, Maja se raspala.

"Pogodilo me jer su bile naznake da bi moglo nečega biti. Ja sam mislila da se to osjeća, ali očito sam trebala razogovarati s njim o tome. Rekla bih mu da je bezobrazni gad, ali neću", kazala je Maja grčeći se u suzama te dodala: "Neću se prestati nadati, ali moje će srce biti zaključano neko vrijeme."

No osim Maje plakala je i mama Ljiljana, kojoj su ipak najteže pale Majine suze.

"Nisam znala da ona to tako osjeća. Svi govore to je show, ali ima tu jako puno emocija", kazala je.

Dvije djevojke iz showa morao je eliminirati i Ivan, koji je također odlučio na veliko putovanje krenuti s novom djevojkom Mirnom te s Petrom, s kojom je, ističe, razvio najdublji odnos. Dok je Jelena rekla kako je eliminaciju i očekivala jer ona i Ivan nisu kliknuli na ljubavnoj razini, Martina je ostala jako razočarana, a trn u oku joj je nova djevojka Mirna.

"Smatram da nije u redu jer ona je tek došla. Ivan je pokazao svoje lice. Vidjela sam se u finalu, ali došla je Mirna i pokvarila planove", izjavila je Petra napustivši show.

Josip je prije eliminacija na spoj odveo Nataliju te ju je konačno uspio i poljubiti.

"Od zadnjeg dejta on se počeo više truditi, iskreniji je. Očito je on prava osoba za mene ako nam je ugodna i tišina", komentirala je Natali, a njezino mišljenje dijeli i Josip, koji je istaknuo kako se nadopunjuju u mnogim stvarima.

Kada je došlo vrijeme da izbaci jednu djevojku, Josip je to prepustio mami Suzani, koja je eliminirala Iris.

"Očekivala sam da ću ispasti, ali to ne olakšava situaciju. Potvrdilo mi se to da ljude ne treba prosuđivati na prvi dojam i na vanjski izgled, i on je to potvrdio", rekla je Iris po izlasku is showa.

Filipovići su svoje djevojke najprije odveli na izlet u vinariju, a potom su uslijedile eliminacije koje su najviše šokirale tatu Milu – Bruno je odlučio izbaciti Marcelu.

"Meni je dobro. Dosta mi je cirkusa i gledanja i Julije i Martine. Mislim da će mu biti žao što je izbacio mene kraljicu, bit će mu dosadno s Minionom i ovom drugom, umirat će od dosade. Ja im radim show cijelo vrijeme", kazala je Marcela u svom stilu, dok je najtužniji bio tata Mile: "Nisam očekivao da će nju izbaciti, bilo mi je žao. Postala mi je mezimica. Kada bih imao kćer, htio bih je usmjeriti u pravcu u kojem Marcela ide."

Nakon što smo dobili prve finalistice showa, u narednim epizodama pratit ćemo posljednje, uzbudljivo putovanje kandidata. Što će se sve događati i hoće li se neke stvari kristalizirati, ostaje nam vidjeti!

Sada i službeno: S kraljevskog dvora potvrđena odluka Meghan i Harryja o kojoj se dugo šuškalo