Kampanja za poticanje

BIPA FASHION.HR: Kampanja #RethinkFashion povezuje etiku i estetiku

Bipa FASHION.HR Bipa FASHION.HR PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Bipa FASHION.HR +0 Bipa FASHION.HR Galerija

Bipa FASHION.HR predstavlja kampanju za poticanje održivog ponašanja u modi.

Budućnost mode nije samo pitanje trendova. U vrijeme kad se posebno cijene autentičnost, osobnost i kreativnost, održivost kao način života postao je imperativ. "Slow“ je postala oznaka za iskonski luksuz i kvalitetu života koja se odnosi na gotovo sve životne aspekte u vrijeme brzih trendova, brze potrošnje i brze proizvodnje.

Pogledaj i ovo Bipa Fashion.hr - 12 govorili o budućnosti Razgovori o modi FASHION TALKS otvorili 30. Bipa Fashion.hr

Kampanju za poticanje održivog ponašanja u modi kako bi se smanjilo nepotrebno gomilanje otpada i štetni utjecaji na okoliš povezani s brzom i prekomjernom proizvodnjom, predstavit će Bipa FASHION.HR u suradnji s Perwollom. Zapanjujuće statistike pokazuju da odjeću u prosjeku nosimo samo 7 puta prije nego ju bacimo, a uobičajeno u prosjeku nosimo samo 20 posto odjeće koju posjedujemo. Gotovo 60 posto odjeće završi u smeću u roku od godinu dana.

Vječna dilema što odjenuti svako jutro zapravo postaje globalni problem i fenomen koji nam otkriva sve zamke i nedostatke brze konzumacije mode. Na koji način produžiti životni vijek odjeće, kako nositi staro na novi način i kako možemo postati predvodnici novog trenda održivosti, otkrit će kampanja #RethinkFashion, koji prije svega cijene dobar stil koji ide s dobrom porukom.

Odjeća koja duže traje, čija se kvaliteta održava i njeguje, danas predstavlja ulaganje ne samo u vlastiti stil nego i brigu o okolišu, te smanjenje utjecaja na prirodu i živote ljudi. Nikad prije tema održivosti nije bila toliko prisutna u svakodnevnom životu, a moda kao svakodnevni izbor životnog stila pokazuje kako povezati etiku i estetiku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene