U društvu prijatelja i predstavnika medija predstavljena je hvalevrijedna kampanja Borbolete i UNICEF-a zajedno za djecu HAPPYTOGIVE.

Galerija


Ovu kampanju podržale su i brojne dame društvenog života poput Helene Šopar, Mirne Zidarić, Ane Maras Harmander, Aleksandre Milinković, Maše Zibar, Unicef ambasadorice Bojane Gregorić Vejzović i brojnih drugih.

Vezani članci Kaufland donacija djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi 250.000 kuna za sve dječje domove u Hrvatskoj Premijer Ujedinjenog Kraljevstva Boris Johnson UNICEF hrani djecu u Velikoj Britaniji, oporba iskritizirala Johnsona: "Ovo je sramotno. Među najbogatijim smo zemljama svijeta"

Poznati brend nakita Borboleta i UNICEF udružili su snage u kampanji #HAPPYTOGIVE kako bi djeci koja žive u otežanim životnim okolnostima pružili priliku za ispunjeno i sretno djetinjstvo. Jučer je u Zagrebu predstavljena posebna kolekcija narukvica #HAPPYTOGIVE s kojima Borboleta želi podržati UNICEF-ove programe za najranjivije skupine djece.

Tamara i Helena Šopar (Foto: John Pavlish)
Aleksandra Milinković (Foto: John Pavlish) Foto: John Pavlish

#HAPPYTOGIVE prva je kolekcija u Borboletinoj ponudi koja uključuje dvije narukvice u jednom pakiranju. Elegantna crna narukvica na svilenom koncu ukrašena je malim srcem od srebra, dok narukvica od sivog konca uključuje dva mini srca od pleksiglasa. Obje narukvice su ukrašene decentnim srebrnim logo leptirom.

Dvije narukvice i dva srca simboliziraju bliskost, zajedništvo i osjećaj sreće na iskazanoj solidarnosti s djecom. U sklopu ove akcije, Borboleta će u sljedećih godinu dana donirati 50 posto iznosa od svake prodane #HAPPYTOGIVE narukvice UNICEF-ovim programima za djecu.

"U Hrvatskoj, šanse za kvalitetan život djece ovise o mjestu u kojem je rođeno te odrasta li u obiteljskom okruženju ili instituciji. Biti dijete u Zagrebu, Petrinji ili u malom selu u Slavoniji često nije isto. UNICEF u Hrvatskoj radi na promjenama koje će omogućiti bolji život za najranjivije skupine djece i u tome nam pomažu naši partneri i donatori.

Svojim dolaskom ovu je kampanju i njeno predstavljanje podržala i poznata influencerica Maša Zibar.

"Mi influenceri bi češće trebali biti glasniji oko ovakvih stvari. Drago mi je da sam prisustvovala ovom hvalevrijednom projektu. Vjerujem da ću i ja u budućnosti napraviti velike promjene u kojima ću ovako pomagati. Pozivam sve svoje kolege da budu što glasniji na svojim društvenim mrežama kada se radi o našim najmanjima, a koji iznimno trebaju našu podršku", rekla nam je Maša.