Besim Džanić nije zaboravljen. I dalje objavljuje svoje izvedbe iz kamiona.

Galerija


Besim Džanić pravi je internetski fenomen. Za njega se prvi put čulo prije tri godine kada se snimio u kamionu kako pjeva, a potom snimku stavio na YouTube.

Popularni kamiondžija i dalje niže hitove. Obrada Šabana Šaulića, Majko sve ti opraštam, opet je naišla na golemo oduševljenje njegovih obožavatelja. ''Cijeli da slušam tvoj glas'', Zašto ne pjevaš po svadbama'', ''uljepšaš mi dan'', samo su neki od komentara na jednu od njegovih posljednjih izvedbi.

Besima smo prije nekoliko mjeseci i kontaktirali, ali tada je kazao kako želi zadržati svoju privatnost. Nije zainteresiran za davanje intervjua, a objave iz kamiona su mu zadovoljstvo i misli da je to sasvim dovoljno da ga ljudi bolje upoznaju.

Za njegov je talent čula i Lepa Brena. ''Sviđa mi se. Specifičan je i originalan, a ja volim ljude koji imaju talente a nisu dio ovog javnog života. Moja produkcija i ja otkrivamo talente. Zvezde Granda daju šansu upravo nepoznatim talentima. Pozivam ga da se javi na audiciju našeg showa. Nije cilj pobijediti, ali možda mu to pomogne da dobije neku svoju vjernu publiku. Nisam ni ja dva puta pobijedila na Eurosongu pa sam izgradila veliku karijeru'', kazala je Brena prije nekoliko mjeseci.

Donosimo vam i druge novije izvedbe Besima. Ako volite narodnjake, uživat ćete.