Internetom je počela kružiti video snimka na kojoj se Victoria Beckham našla u veoma neugodnoj poziciji.


Samuel L. Jackson i slavni Victoria i David Beckham sjedili su jedan do drugog na Wimbledonu.

Vezani članci Victoria Beckham Victoria Beckham inače jako pazi na svaki detalj, ali sada je umalo pokazala više nego je htjela David i Victoria Beckham Dobila je nadimak ledena kraljica jer se rijetko smije, a iznenadila je intervjuom u kojem se raznježila

U jednom je trenutku kamera ulovila neugodni trenutak u kojem je izgledalo kao da slavni glumac ne želi pričati s dizajnericom kojoj je bilo veoma neugodno.

Svijet priča o nogometu, a oni ludi za tenisom

Glumac i dizajnerica nisu pretjerano razgovarali tijekom meča no snimka koja je procurila na Internet postala je pravi hit jer svi pokušavaju otkriti što se to točno dogodilo, piše US Weekly.

Victoria Beckham na snimci izgleda kao da se boji Jacksona. Na početku videa kratko ga pogleda, izgleda kao da pokušava započeti razgovor no ubrzo posramljeno odustaje i gleda u stranu. Samuel se za to vrijeme češkao po glavi i gladio po nozi.

'Internetom kruže razna sranja. Na Wimbledonu mi je bilo super i s Victoriom sam puno pričao. Zaista je ugodna i draga. Je..no začepite', napisao je glumac na svom Twitter profilu, a i Victoria je ponosno objavila da se lijepo provela na meču.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook