Kamere razotkrile

Kako su 10 godina hvatali najtraženijeg čovjeka u povijesti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Desetljeće duga operacija hvatanja Osame Bin Ladena prikazana u filmu 'Zero Dark Thirty' toliko je dojmljiva da je zaradila čak 5 nominacija za Oscara.

Najbolji film, glavna ženska uloga (Jessica Chastain), originalni scenarij, montaža i zvučna kulisa - kategorije su u kojima ovaj film konkurira za ovogodišnjeg, 85. po redu Oscara.

Pogledaj i ovo showbuzz Seli u Irsku Ne biste vjerovali zbog čega slavni glumac odlazi iz Hollywooda!

'Zero Dark Thirty' film je Oscarom već nagrađene redateljice Kathryn Bigelow koja je uz pomoć izvrsnih glumaca po prvi put ispričala priču o najtraženijem čovjeku u povijesti - Osami Bin Ladenu.

Uz glumicu nominiranu za najbolju glavnu ulogu - Jessica Chastain, glumi iskusna ekipa koja je uspjela dočarati kaos na Bliskom istoku u periodu od 2001. do 2011. godine kad je u maju, nakon višemjesečnog nadzora kuće u kojoj je boravio, likvidiran vođa Al-Qaede Osama Bin Laden.

>> Istinita priča iz 2004. u koju je gotovo nemoguće povjerovati!

Film detaljno prikazuje pomno osmišljenu akciju i planiranje koje je trajalo godinama, kao i predanost CIA-inih ljudi koji su na njoj radili. Ovo se posebno odnosi na glavni lik, agenticu Mayu, koja je život posvetila samo tome da ubije Osamu.

Svečanu dodjelu Oscara ® pratite UŽIVO ekskluzivno na Novoj TV s 24. na 25. veljače (nedjelja na ponedjeljak) od 00:45 sati, kad će studio Nove TV postati vaša ulaznica u Hollywood.

'Zero Dark Thirty' će vas ili oduševiti ili će vam biti dosadan. Oni koje zanimaju detalji hvatanja jednog od najtraženijih bjegunaca ikad, gledat će ga bez da trepnu. Dok će oni koji očekuju razigranost, emocionalne odnose među likovima, romantične trenutke, zaljubljivanja i ostale 'sporedne' radnje osim ove glavne - hvatanja bjegunca, biti razočarani.

No, jedno je sigurno - ukoliko želite detaljno pogledati kako je izgledala akcija hvatanja Osame Bin Ladena, onda je ovo pravi film za vas.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene