Kaliopi o obitelji Radeljak

'Mi smo prijatelji, kada sam zaljubljena to ne krijem'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok su se mediji tada raspisali kako je Dikan Radeljak u vezi s makedonskom divom Kaliopi, ona nam je sada otkrila kakav je zapravo njihov odnos. Pričali smo i o njezinim tajnama ljepote, kao i o nadolazećoj koncertnoj turneji.

Makedonska diva Kalopi našla se Zagrebu prije početka svoje koncertne turneje na kojoj će publici približiti svoj novi album 'Melem'. Iskoristili smo tu priliku da porazgovaramo s glazbenicom poznatoj u cijeloj regiji, o omiljenim joj pjesmama kao i o tome kako se priprema za nastupe, od tajna njezinog dobrog izgleda, pa do mode.

Pogledaj i ovo showbuzz Sava centar Kaliopi oduševila Beograd - s publikom pjevala preko dva sata!

>> Kaliopi: 'To je najmoćnija i najnježnija pjesma u isto vrijeme'

Kaliopi kao umjetnica voli izgledati lijepo, no ne prati slijepo trendove. 'Ja se prvo moram sama sebi sviđati u onom što nosim', kaže pjevačica koja je na proljeće bila i na modnim tjednima u Zagrebu. Društvo joj je tada radila Lana Radeljak, no iako se pisalo o tome da je makedonska pjevačica u novoj vezi s poduzetnikom, ona nam je otkrila pozadinu cijelog događaja.

A traži li Lana koji modni savjet od makedonske dive?

'Moj odnos s Lanom, prijateljski odnos kakav imam s cijelom obitelji Radeljak, zasniva se na nekim puno bitnijim stvarima od onih što odjenuti. Lana ima svoj izgrađeni stil i svaka djevojčica njezinih godina puno više vodi računa o modi. Naš odlazak na taj Fashion Week bio je iz čiste radoznalosti. Zato su i prijatelji tu, ja ih imam u svakom gradu, onda mi je jako smiješno ako izađem s nekim na kavu ili na ručak i odmah je nešto. Ja jako dobro razumijem medije, bila bih sretna kada bi mogla ponuditi zanimljivu priču. Kad je bude sigurno će izaći van jer kada sam zaljubljena to ne krijem', kaže Kaliopi.

A tajna ljepote krije se u ...

Ipak otkrila nam je tajnu svojeg dobrog izgleda jer osim po glasu, Kaliopi je poznata i po svojoj dugoj crnoj kosi za koju je brine jedan beogradski frizer.

Kaže kako se njezin dobar izgled krije prije svega u genima, no dobra energija i optimizam su ključni. Zadnjih nekoliko godina i redovito vježba, a dobra forma će joj pomoći i na koncertnoj turneji. 'Ono što je najbitnije je da se zdravo hranim i vježbam redovito. Promijenila sam cijeli životni stil, smršavila sam 25 kilograma za tri godine. Kada vidite one prve rezultate, no vam hrani i duh', kaže pjevačica koja prije svega uživa u društvu obitelji i prijatelja

Makedonska glazbena diva Kaliopi 20. studenoga 2013. priprema veliki solistički koncert u sklopu turneje koja je očekivano dobila ime po albumu 'Melem' u KD Vatroslav Lisinski s početkom u 20h.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene