VRTOGLAVI IZNOS

SPASIO JE PREDBRAČNI UGOVOR Slavna glumica ne mora bivšem dati pola bogatstva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada glumica Kaley Cuoco rastala se od supruga nakon godinu dana braka, a zbog predbračnog ugovora neće s njim morati dijeliti preko 70 milijuna dolara.

Tridesetogodišnja glumica Kaley Cuoco nedavno se rastala od supruga Ryana Sweetinga nakon samo godine dana braka i tri mjeseca veze. Na Kaleynu sreću, napravila je predbračni ugovor s kojim je osigurala da njezin najnoviji ugovor koji je potpisala, a vrijedi vrtoglavih 72 milijuna dolara, ostane netaknut.

Pogledaj i ovo showbuzz Prekinuli ove godine LJUBAVNI SLOM Pred kamerama sreća, iza kamera rastava

Novac je posebno zaštićen tako da njezin, već sada bivši suprug nema pravo zatražiti dio. Također, glumica će u svojem vlasništvu zadržati kuću u Tarzani i kuću na plaži u Santa Barbari. Ryan, s druge strane, ostaje samo s darovima koje mu je Kaley kupila tijekom braka u vrijednosti od 165 tisuća dolara. Pristala je platiti račun od 195 tisuća dolara za njegova dva trenera. Naime, glumičin bivši suprug bavi se tenisom, a trenutno je 1165 na listi.

Kaley je podnijela zahtjev za razvodom 2015., a rastava je finalizirana 6. svibnja ove godine. Braku je navodno presudila Ryanova ovisnost o tabletama protiv bolova.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene