Mlada glumica Kaley Cuoco rastala se od supruga nakon godinu dana braka, a zbog predbračnog ugovora neće s njim morati dijeliti preko 70 milijuna dolara.


Tridesetogodišnja glumica Kaley Cuoco nedavno se rastala od supruga Ryana Sweetinga nakon samo godine dana braka i tri mjeseca veze. Na Kaleynu sreću, napravila je predbračni ugovor s kojim je osigurala da njezin najnoviji ugovor koji je potpisala, a vrijedi vrtoglavih 72 milijuna dolara, ostane netaknut.

Vezani članci Kaley Cuoco (Foto: Profimedia) Sve ljubavi vrckave Penny: Prvi joj je suprug bio ovisnik i muška sponzoruša, a drugi joj je vratio vjeru u ljubav Kaley Cuoco (Foto: Getty Images) Zvijezda ''Teorije velikog praska'' progovorila o raspadu braka: ''Nakon vjenčanja potpuno se promijenio''

Novac je posebno zaštićen tako da njezin, već sada bivši suprug nema pravo zatražiti dio. Također, glumica će u svojem vlasništvu zadržati kuću u Tarzani i kuću na plaži u Santa Barbari. Ryan, s druge strane, ostaje samo s darovima koje mu je Kaley kupila tijekom braka u vrijednosti od 165 tisuća dolara. Pristala je platiti račun od 195 tisuća dolara za njegova dva trenera. Naime, glumičin bivši suprug bavi se tenisom, a trenutno je 1165 na listi.

Kaley je podnijela zahtjev za razvodom 2015., a rastava je finalizirana 6. svibnja ove godine. Braku je navodno presudila Ryanova ovisnost o tabletama protiv bolova.