Nakon dvije godine

Procurili detalji rastave 'sretnog' para - Ryan postao ovisnik!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je prvo bilo navedeno da su se sporazumno odlučili rastati, procurile su informacije koje navode drugačije.

Jedna od najplaćenijih TV glumica Kaley Cuoco razvodi se od supruga tenisača Ryana Sweetinga. Još je to jedan celebrity par u nizu koji je odlučio reći zbogom bračnom životu. Vjenčali su se za novu godinu 2013. a sada nakon manje od 2 godine odlučili su se razići.

Pogledaj i ovo Kaley Cuoco (Foto: Getty Images) Postao druga osoba Zvijezda ''Teorije velikog praska'' progovorila o raspadu braka: ''Nakon vjenčanja potpuno se promijenio''

Iako je prvo bilo navedeno da su se sporazumno odlučili rastati, procurile su informacije koje navode drugačije. Cuoco je navodno ostavila supruga jer je alkoholičar i ovisan o tabletama.

Izgledali su tako sretno... Još jedan razvod u Hollywoodu!

Sweeting je 2014. godine operirao kralježnicu, a otad je ovisan o tabletama za bolove. Neko vrijeme se šuškalo da Ryan voli i popiti, a to se zasigurno nije svidjelo mladoj glumici. Osim toga, Sweeting ima dosje. Uhićen je prije devet godina zbog posjedovanja droge, piše DailyMail.

'Podržavala ga je, ali ga nije mogla natjerati da ostane trijezan', kaže izvor.

Inače, Cuoco je dugo godina bila u vezi s kolegom sa seta Johnom Galeckijem koji je glumio i njezinom dečka na setu popularne serije 'Big Bang Theory'. Svog uskoro bivšeg supruga znala je godinama, bili su dugo prijatelji, a onda su se nakon nekoliko mjeseci hodanja i vjenčali. No, očito nije potrajalo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene