Dobro su se zabavile

One su pokazale svoje 'zlatne globuse'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

To je bila večer kada su sve oči bile uprte u njih. No, mnogi slavni gosti valjda nisu bili zadovoljni s dozom dobivene pozornosti na dodjeli Zlatnih globusa pa su objavili vlastite fotografije s dodjele nagrada.

Koristeći Twitter i Instagram, slavne su zvijezde javno dijelile svoje privatno iskustvo s dodjele filmskih i televizijskih nagrada - s različitim stupnjem kontroverze.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

FOTO Izdanja koja su 'podigla obrve'

U tome je prednjačila glumica Kaley Cuoco, zvijezda serije 'Teorija velikog praska', koja je imala svoju vlastitu verziju Zlatnih globusa.
Glumica se fotografirala s kolegicom Melissom Rauch, a obje su se primile za grudi te pritom imale komične izraze lica. Kaley je objavila fotografiju na Instagramu uz komentar: 'držimo svoje 'zlatne globuse' na dodjeli Zlatnih globusa'.

Lijepa glumica očito se sjajno zabavljala te večeri pa je objavila i 'fotobombu' Tare Swennen i sebe koju je snimila Heidi Klum. 'Najbolja fotobomba ikad', napisala je glumica uz fotografiju.

No, osim slavnih grudi, poznate ljepotice objavljivale su fotografije o hrani.

Tako je Heidi Klum objavila fotografiju s čokoladom, a Drew Barrymore i Emma Roberts objavile su fotografije na kojima uživaju u fast foodu prije i poslije samog glamuroznog događaja. 'Trudnička pizza after party', napisala je Drew uz svoju fotografiju.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene